Content voor Ingelogde Gebruikers

Haard in de tuin: meer dan alleen warmte

Haard in de tuin

Heb jij een prachtige tuin waar je het hele jaar lang optimaal van wilt genieten? Dan mag een haard in de tuin eigenlijk niet ontbreken! Bij CW Rustiekbouw vind je de mooiste haarden, in heel veel verschillende stijlen en modellen. Die haarden zorgen overigens meer voor alleen maar warmte. In dit blog vertellen we meer over de voordelen van een haard in de tuin.

Het hele jaar buiten zitten

Natuurlijk is het meest voor de hand liggende voordeel van een haard in uw tuin het feit dat u het hele jaar aangenaam buiten kunt zitten. Wanneer u de buitenhaard voornamelijk aan wilt schaffen om voor warmte te zorgen, is het belangrijk dat u kiest voor een model dat de warmte goed en efficiënt geleidt. Zo zal bijvoorbeeld gietijzer ervoor zorgen dat de warme gloed van het vuur zich goed kan verspreiden door de tuin.

Haard die bij uw tuin past

De warmte is voor veel mensen echter niet de enige reden om een haard voor in de tuin te kopen. Het ziet er ook gewoon ontzettend gezellig uit. Vooral wanneer u kiest voor een model dat een geheel vormt met de rest van de tuin. Bij CW Rustiekbouw kunnen we bijvoorbeeld een haard in een tafel maken. Dit is een unieke feature in de tuin of op uw terras, die zowel voor warmte als gezelligheid zorgt. We verzorgen haarden in alle stijlen en modellen, zodat er altijd haard is die perfect bij uw tuin past, ongeacht of u meer van een moderne of een klassieke stijl houdt.

Multifunctionele modellen

We hebben al even de buitenhaard genoemd die geplaatst is in een tafel. Die heeft dus een dubbele functie. Maar er zijn ook nog andere manieren waarop u een haard in de tuin een dubbele functie kunt geven. Zo zijn er haarden die ook als barbecue gebruikt kunnen worden. Zo maakt u nog optimaler gebruik van uw mooie tuin!

Welke haard kiest u voor uw tuin?

Welke haard kiest u voor uw tuin? Kom eens langs bij CW Rustiekbouw! Wij helpen u graag met het vinden van een buitenhaard die perfect bij uw tuin past, en die aan al uw wensen voldoet. Laat een bericht achter via het contactformulier hier op de site, bel 06-51514433 of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van een haard voor uw tuin die helemaal bij u past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?