Content voor Ingelogde Gebruikers

BIO – ETHANOL HAARDEN:

Vervanger voor gas / hout

VEILIGHEID voorop;

vernieuwde bio-ethanol en branders!
Bio-ethanol is een schone en licht ontvlambare brandstof. Het is dus belangrijk om voorzichtig om te gaan met de vloeistof. Door de extra beveiliging kan het niet meer dat het reservoir bijgevuld wordt terwijl de brander nog warm is. De elektronische en op afstand bedienbare bio ethanol haard met automatische ontsteking en veiligheidssensors, welke wij installeren zijn innovatiever en slimmer dan alle andere.

✓ veilig

✓ reukloos

✓ afstandbediening

✓ hoge gele vlammen

✓ geen verbouwing

Ontsteking – Vermogen

We krijgen ook vaak de vraag of er ventilatiepunten moeten worden gecreëerd in de ruimte bij het installeren van een bio-ethanol haard. Als uw woning niet is voorzien van ventilatie, zoals in hedendaagse eco-woningen, dan zal de haard een beetje lucht gebruiken in de ruimte. Enige ventilatie is daarom wel van belang. Zo nu en dan een deur of raam openen voor korte tijd is voldoende om de lucht te laten doorstromen.

Automatische en veilige ontsteking via elektronische ontstekingselektroden met lage spanning
Voedingspompen met hightech membranen.

Elektronische sensoren die in geval van storing (CO², warmte, niveaus, tankmeter, versnellingsmeter, etc.) het apparaat automatisch stoppen. Alle apparaten voldoen aan de volgende veiligheidsnormen: CE (Europa), FCC (USA),IC (Canada)

GEEN REUK

De moderne bio-ethanol haard is een ware concurrent van de gashaard, houtkachel en elektrische kachel. Zonder rookoverlast en reuk van het houtstoken! Wij raden altijd aan om bio-ethanol te gebruiken met een alcoholpercentage tussen de 95 en 97,5%, omdat dit de schoonste verbranding geef 
Let op: Slechte kwaliteit bio-ethanol kan gaan stinken en veel roet uitstoten. Laat u informeren!

GEEN VERBOUWING:

Een bio-ethanol haard heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. De haard kan overal geplaatst worden. Nodig: elektriciteit en zuurstof. 
We bieden u de mogelijkheid om uw designhaard of uw authentieke haard te creëren op een zeer eenvoudige manier. Moderne haarden of antieke haarden met echte hoge vlammen die zeer snel kunnen worden geïnstalleerd, zowel in de stad als op het platteland, in een huis, in een appartement of in bedrijfspanden. Een milieuvriendelijke sfeerhaard zonder afvoerkanaal! Een ecologische sfeerhaard voor dagelijks gebruik.

BIO ETHANOL KAN IN ALLE SOORTEN HAARDEN
AFSTANDSBEDIENING:

Een nieuwe generatie van exclusieve items: bio ethanol wandhaard, tafelhaard, vrijstaande haard zowel in antieke schouwen als design haarden, biohaard die zijn ingebed in de vloer of in meubels, centrale haard, bio ethanol sfeerhaard, tunnel open haard, hoekhaard, luxe open haard en TV set… Met een druk op de afstandsbediening volgt automatisch een volledige maar vooral veilige ontsteking…en de vlammen zijn geel en gelijk aan gasvlammen.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?