Content voor Ingelogde Gebruikers

Haal de gezelligheid in huis met een fronthaard

Laat een fronthaard plaatsen door CW Rustiekbouw

Wilt u graag meer gezelligheid in uw woonkamer, en wilt u in de winter graag genieten van een gezellig knappend haardvuurtje? Dan komen de specialisten van CW Rustiekbouw graag een fronthaard bij u plaatsen.

Wat is een fronthaard?

Een fronthaard is een type haard waarvan vooral de voorzijde zichtbaar is. Via de zijkanten kunt u het vuur minder goed, of in sommige gevallen helemaal niet, zien. De voorzet van een fronthaard kan als voorzethaard, half omloop of volledige omloop worden vormgegeven. De omzet kan uit hout, ijzer, MDF of zandsteen worden vervaardigd. Fronthaarden zorgen dus voor een prachtig frontaal zicht op het vuur. Deze sfeerbrenger verdient daarom absoluut een centrale plek in uw woonkamer. Bij CW Rustiekbouw kunt u het gehele proces van het plaatsen van een fronthaard laten regelen door één bedrijf. Wij hanteren korte communicatielijnen, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en snel antwoord krijgt op uw vragen.

Uw fronthaard kopen bij CW Rustiekbouw

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en hoogwaardige fronthaard dan gaat u hiervoor natuurlijk naar CW Rustiekbouw. Wij leveren fronthaarden van hoge kwaliteit in alle soorten en maten. Met meer dan 20 jaar ervaring weet u bij ons zeker dat uw fronthaard op de juiste manier geïnstalleerd zal worden, waardoor u hier jarenlang plezier aan zult beleven. Bovendien bieden wij een ruim assortiment fronthaarden in allerlei stijlen. Er is er dus altijd een die past bij uw wensen, uw budget en uw interieurstijl. Binnen heel Europa komen wij bij u langs om uw fronthaard bij u te plaatsen.

Contact opnemen met CW Rustiekbouw

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van een fronthaard door CW Rustiekbouw, of wilt u graag gratis een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-51514433 of door een mail te sturen naar info@cwrustiekbouw.nl. Voor een hoogwaardige fronthaard gaat u natuurlijk naar CW Rustiekbouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?