Content voor Ingelogde Gebruikers

Uw woning sfeervol verwarmen met een houthaard

CW Rustiekbouw vertelt over houthaarden

Bij CW Rustiekbouw zien we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar alternatieven voor de centrale verwarming. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de energieprijzen die steeds maar blijven stijgen. Wij zien dat daardoor de populariteit van onze landelijke houthaarden blijft toenemen. In dit blog vertellen wij graag meer over deze stijlvolle manier om uw woning te verwarmen.

Breng sfeer in huis met een houthaard van CW Rustiekbouw

Een landelijke houthaard van CW Rustiekbouw is een echte blikvanger in uw woning. De aanblik van een houthaard roept bij veel mensen nostalgische, warme gevoelens op. Dit komt mede doordat het sprokkelen van hout, het aansteken van het vuur en het aanschouwen van een geweldig vlammenspel natuurlijk veel leuker is dan simpelweg het aandraaien van een verwarmingsknop. Met een houthaard kunt u ‘s avonds met het hele gezin voor de kachel genieten van de opspringende vonken en de warmte. Dat wilt u toch ook?

Profiteer van een hoog rendement

Wist u dat u met een moderne houthaard een rendement kunt halen? Dit komt mede doordat u met een houthaard weinig brandstof nodig heeft om veel warmte te creëren, en doordat brandhout voor weinig geld verkrijgbaar is. In beide gevallen profiteert u dus van een zeer hoog rendement.

Aantrekkelijk geprijsd

De aanschaf van een houthaard bij CW Rustiekbouw is vele malen goedkoper dan wanneer u een andere verwarmingsinstallatie zou aanschaffen. Dus ook voor mensen met een kleinere portemonnee is een houthaard een prima oplossing om de woning te verwarmen. Met een houthaard haalt u dus een betaalbare, sfeervolle blikvanger in huis met een hoog rendement.

Geen last van rook overlast

De ouderwetse houthaarden van vroeger konden helaas nogal wat rook overlast veroorzaken. Gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan en zult u merken dat u hier met een moderne houthaard van CW Rustiekbouw geen last meer van heeft.

Stijlvol design

Bij CW Rustiekbouw bieden wij houthaarden in alle soorten en maten. Dus niet alleen de nostalgische houthaarden waar u waarschijnlijk meteen aan denkt bij het woord ‘houthaard’. Dus, past een ouderwetse houthaard niet uw interieur? Dat is geen enkel probleem! Wij vinden altijd de haard die past bij uw stijl en uw wensen.

Vragen over houthaarden?

Heeft u nog vragen over de houthaarden van CW Rustiekbouw, of wilt u graag een houthaard bij ons bestellen? Via het online formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. U kunt ook bellen naar 06-51514433 of een mail sturen naar info@cwrustiekbouw.nl. CW Rustiekbouw helpt u met het vinden van uw ideale houthaard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?