Content voor Ingelogde Gebruikers

Meer sfeer dankzij een roomdivider met haard

Wilt u meer sfeer in huis creëren met een roomdivider met haard? Door een doorkijkhaard als roomdivider te gebruiken, geniet u van twee kanten van een prachtig vlammenspel. Plaats de bio-ethanol haard als roomdivider tussen bijvoorbeeld uw keuken en woonkamer en u voegt aan beide ruimtes meer sfeer toe. De roomdivider wordt vaak ontworpen als kastmeubel met bijvoorbeeld een boekenkast en open of gesloten kastjes. U kunt zelfs kiezen voor een roomdivider met haard en tv. Naast het sfeervolle vlammenspel, zorgt een doorkijkhaard als roomdivider ook voor warmte in de koudere maanden van het jaar. En dankzij een glazen liftdeur verhoogt u direct het rendement van uw open haard. Ontdek daarom snel de vele mogelijkheden van een roomdivider met haard van CW Rustiekbouw en til uw interieur naar een hoger niveau!

Tinello roomdivider gashaard tussen slaapkamer en badkamer

Voordelen van een doorkijkhaard als roomdivider

Een roomdivider met haard is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Dankzij de doorkijkhaard kunt u vanuit de ene ruimte, door de vlammen, de andere ruimte zien. Daardoor fungeert het als een stijlvolle afscheiding van twee aangrenzende ruimtes. Roomdividers met doorkijkhaarden zijn bijvoorbeeld een goede keuze als afscheiding tussen de woonkamer en keuken of tussen de slaapkamer en ensuite badkamer! Verder heeft een elektrische haard als roomdivider de voordelen dat:

  • Er geen rookkanaal nodig is voor de bio-ethanol variant
  • De warmte gelijkmatig aan beide kanten wordt verspreid
  • Het de kamer een optisch en ruimer effect geeft
  • Een tv boven het vuur mogelijk is
  • Mogelijkheid om extra kastruimte te realiseren
  • Deze overal geplaatst kan worden
Roomdivider

De vele mogelijkheden van CW Rustiekbouw

Door te kiezen voor een roomdivider met haard kunt u een ruimte op een stijlvolle manier splitsen, terwijl u ook nog eens een beetje luxe aan uw woning toevoegt. Roomdividers met doorkijkhaarden kunnen helemaal naar wens gemaakt worden. Zo past de gekozen haard altijd perfect in het huidige of gewenste interieur. Voor bio-ethanol doorkijkhaarden is geen rookkanaal nodig, waardoor deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Daarnaast hebben we ook de meer traditionele houthaard als roomdivider voor u, desgewenst met ingebouwde ruimte voor houtopslag. Wat uw wensen ook zijn, bij CW Rustiekbouw realiseren we graag de perfecte haard voor u.

Roomdivider met haard en tv mete beige kalkverf

Ontdek de roomdivider met haard van CW Rustiekbouw

Verrijk uw woning met een prachtige doorkijkhaard als roomdivider. Dankzij een maatwerk roomdivider met doorkijkhaard van CW Rustiekbouw zorgt u niet alleen voor een functionele afscheiding tussen ruimtes, maar ook voor een sfeervolle ambiance. En u zit er dankzij het heerlijke haardvuur ook in de koudere maanden van het jaar warm bij! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zoals die van een bio-ethanol haard als roomdivider? Of van een roomdivider met haard en tv? Bel ons gerust via 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar <ahref=mailto:info@cwrustiekbouw.nl>info@cwrustiekbouw.nl.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?