Content voor Ingelogde Gebruikers

Roomdivider haard

Geef uw kamer sfeer met een roomdivider haard

Haarden zijn naar onze mening de sfeermakers in elk huis. Het houdt u niet alleen warm in de koudere maanden van het jaar, maar zorgt ook voor een prachtig vlammenspel dat volgens veel van onze klanten rustgevend werkt. Daarnaast geeft een open haard uw woning een extra beetje luxe, terwijl dit niet veel hoeft te kosten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roomdivider haard die een grotere ruimte opdeelt in verschillende ruimtes, die samengebracht worden door een prachtige haard in het midden? Laat u verrassen door de mogelijkheden van een roomdivider haard van CW Rustiekbouw en lees verder!

De voordelen

Naast dat een roomdivider haard een fantastische toevoeging is aan elke ruimte, heeft het plaatsen ervan ook nog meer voordelen, zoals:

  • U kunt vanuit beide kamers van de vlammen genieten
  • Het geeft de kamer optisch een ruimer effect
  • U heeft zicht op beide gebieden
  • De warmte kan tegelijkertijd aan beide kanten worden verspreid
  • Er is geen rookkanaal nodig als u kiest voor een elektrische variant

De mogelijkheden

Heeft u een onhandig grote kamer en maakt u hier liever twee of meer kleine kamers van? Geen betere manier om een ruimte te scheiden dan met een roomdivider haard van CW Rustiekbouw. Deze haarden zijn ontwikkeld als afscheiding tussen verschillende woonruimtes en zorgen voor een prachtig effect in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plaatsing tussen de woonkamer en keuken. U behoudt het overzicht in beide kamers, maar krijgt ook de voordelen van kleinere kamers en meer wandoppervlak!

De keuzes

Bij CW Rustiek heeft u altijd een ruime keuze uit verschillende soorten roomdivider haarden. Gaat u bijvoorbeeld voor een elektrische roomdivider haard? Dan heeft u het voordeel dat u hiervoor geen rookkanaal nodig heeft, waardoor deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Kiest u voor de meer traditionele houthaard als roomdivider? Ook dit is een aanwinst voor uw woonkamer en brengt gezelligheid in huis. De ombouw kan uit verschillende materialen bestaan, zoals hout, ijzer, MFD of zandstenen schouwen.

Ook een roomdivider haard van CW Rustiekbouw?

Bent u overtuigd en wilt u graag een roomdivider haard bestellen? De experts van CW Rustiekbouw helpen u graag verder! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website of bel 06-51514433. U kunt ook mailen naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?