Content voor Ingelogde Gebruikers

Kachel met Kerst

Samen bij de houtkachel met Kerstmis

Kerstmis is een tijd van warmte en licht en van de dagen doorbrengen met familie en vrienden. We maken er een sfeervolle tijd van, of we de feestdagen nu met een grote groep kunnen doorbrengen of zullen vieren in kleine kring. En wat is er nou sfeervoller dan Kerstmis vieren bij een brandende houtkachel? Niets, als u het ons vraagt. Met een kachel van CW Rustiekbouw haalt u deze kerstdagen licht, warmte en gezelligheid in huis. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Sfeervolle feestdagen

In veel verhalen en schilderijen over Kerstmis, zitten gezinnen binnen rond de houtkachel. Terwijl iedereen lekker aan het eten is en met elkaar in gesprek is, straalt de warmte van de kachel de kamer in. Het brandende hout, de dansende vlammen en het knisperen van het vuur zorgen voor de ultieme knusse kerstsfeer. Wie wil Kerstmis nou niet zo doorbrengen? Bij CW Rustiekbouw kan het. Wanneer u direct een afspraak maakt voor het plaatsen van een sfeervolle houtkachel, zit u er binnen de kortste keren net zo warmpjes bij.

Kachel of open haard

Naast een houtkachel kunt u ook kiezen voor een gaskachel of een open haard. Het verschil tussen een kachel en een haard is dat een kachel een afgesloten systeem is en een haard niet. Hierdoor krijgt u een kamer veel sneller warm met een kachel. Net als een open haard, stookt u een houtkachel op met echt hout. Hierdoor blijft u wel de typische knisperingen van het hout horen en kunt u nog steeds de vlammen zien dansen achter het glas. Dit heeft u bij een gaskachel minder, omdat deze geen hout verbrandt.

Voordelen van een houtkachel

  • Gegarandeerd sfeer tijdens Kerst
  • Hoog rendement
  • Kan een kamer snel verwarmen

Vier Kerst met een kachel van CW Rustiekbouw

Wilt u de kerstdagen ook doorbrengen naast de houtkachel? Neem dan direct contact op met CW Rustiekbouw. Wij hebben een ruim assortiment kachels en adviseren u graag over het beste model voor bij u thuis. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-51514433. Of stuur een e-mail via info@cwrustiekbouw.nl. Dankzij CW Rustiekbouw zit ook u er deze Kerst warmpjes bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?