Content voor Ingelogde Gebruikers

De beste en mooiste buitenhaarden

Buitenhaarden: inspiratie en mogelijkheden

Buitenhaarden worden steeds populairder onder mensen, maar omdat de ene tuin de andere niet is, kan het lastig zijn om de juiste buitenhaard voor die van u te vinden. Al helemaal met zoveel keuze op de markt. Gelukkig heeft CW Rustiekbouw enkele feiten op een rij gezet om u van de juiste inspiratie te voorzien. Zo vindt en kiest u straks dé buitenhaard voor u en uw tuin, en dát wilt u!

De traditionele buitenhaard

Houdt u van de traditionele tuinornamenten en meubels? Dan is de old-school traditionele buitenhaard écht iets voor u! Deze klassieker wordt aangestookt met kolen of houtblokken en zorgt zo voor het klassieke vuurbeeld. Ook heeft u met deze haard een fijne verdeling van warmte. Belangrijk om te weten is dat deze haard aan één kant open is. Bepaal dus duidelijk voor uzelf aan welke kant u het vuur wilt zien en hoe u hem het beste kunt plaatsen zodat uw omgeving er geen hinder aan ondervindt.

Buitenhaard op gas

Het fijne van deze variant is dat u geen rookkanaal hoeft aan te brengen. Dit vergroot de vele decoratieve opties voor deze buitenhaard. CW Rustiek helpt u hier graag bij met vuurtafels, kolomvormige haarden en extra brede haarden in het assortiment. Omdat u een buitenhaard op gas eenvoudig aanzet met een druk op de knop, heeft u geen last van rook. Wel dient u om de zoveel tijd de gasflessen bij te vullen, tenzij u deze buitenhaard aansluit op aardgas. Het vuurbeeld wordt hiermee iets minder natuurlijk, maar de vraag is natuurlijk wat u zelf het belangrijkste vindt.

Buitenhaard op gel of bio-ethanol

Wilt u geen rookvorming én een natuurlijk vlammenspel? Dan is een buitenhaard op gel of bio-ethanol iets voor u! Omdat er geen rookvorming is, zijn deze haarden in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Met bio-ethanol zit de gel die voor het vuur zorgt in potjes. Hierdoor krijgt u plaatselijke vlammen en met gel bent u relatief het veiligst uit. Gaat u voor bio-ethanol? Houd er dan rekening mee dat dit erg licht ontvlambaar is.

Verdiep u in de buitenhaarden bij CW Rustiekbouw!

Welke buitenhaard u dan ook interessant vindt, CW Rustiekbouw heeft dé buitenhaard voor u in huis! Wij informeren u ook graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie en persoonlijk, of een vrijblijvende offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-51514433 of door een mail te sturen naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?