Content voor Ingelogde Gebruikers

De voordelen van een binnenkachel

Alles over binnenkachels

Overweegt u om een binnenkachel te laten plaatsen in uw woning? Dat kunnen wij ons bij CW Rustiekbouw goed voorstellen! Er zitten namelijk een heleboel voordelen verbonden aan het plaatsen van een binnenkachel. In dit blog vertellen wij u daar graag meer over.

Meer sfeer in huis

Nu de dagen steeds korter worden en de temperaturen dalen, is het heerlijk om lekker thuis weg te kruipen bij de kachel. Een binnenkachel werkt enorm sfeerverhogend in huis. Denk bijvoorbeeld eens aan de dansende vlammen, de houtgeur en de prettige warmte die van een binnenkachel afkomen. Zo kunt u lekker een boek lezen of tijd doorbrengen met het gezin rondom een binnenkachel. Bovendien zorgt de kachel ervoor dat uw kamer snel aangenaam warm wordt.

Hoog rendement

Wist u dat u met een houtkachel een rendement van wel 75% kunt halen? Dat komt omdat hout niet duur is, wanneer u het zelf gaat sprokkelen, is het zelfs nog voordeliger. Een ander voordeel is dat er bij een binnenkachel maar weinig warmte via de schoorsteen verloren gaat. Bij een houtkachel is het wel belangrijk dat u geen geïmpregneerd hout stookt en dat het hout goed droog is. Ook is het niet verstandig om karton of papier te stoken, dat zorgt voor veel as en rook.

Andere voordelen van een binnenkachel

Er zijn nog veel meer voordelen op te noemen voor het aanschaffen van een binnenkachel, deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Op sommige binnenkachels kunt u gemakkelijk soep of chocolademelk opwarmen
  • Moderne binnenkachels zorgen voor weinig rookoverlast, en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en formaten
  • Binnenkachels van CW Rustiekbouw zijn zeer aantrekkelijk geprijsd

Genoeg redenen dus om een binnenkachel aan te schaffen bij CW Rustiekbouw! Wij zijn al meer dan 10 jaar expert op het gebied van binnenkachels.

Neem contact op met CW Rustiekbouw

Wilt u meer weten over binnenkachels, of wilt u graag een binnenkachel bestellen bij CW Rustiekbouw? Stel al uw vragen gerust, wij staan u graag te woord. U kunt ons gemakkelijk een bericht sturen via het online contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar: 06-51514433 of een mail sturen naar info@cwrustiekbouw.nl. De perfecte binnenkachel vindt u bij CW Rustiekbouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?