Content voor Ingelogde Gebruikers

Bio-ethanol haarden: dé vervanger voor gas/hout

Wilt u uw interieur verfraaien met een prachtige haard? Overweeg bio-ethanol haarden! Bio-ethanol haarden zijn hét alternatief voor haarden op gas en hout. Dat komt doordat bio-ethanol een licht ontvlambare, zeer goedkope vloeistof is. Het wordt gemaakt van onttrekking uit suikerhoudende planten en is hierdoor ook erg milieuvriendelijk. Bio-ethanol haarden werken meestal met inzetbare branders waar een soort steenachtige spons in zit die de vloeistof bij zich houdt. Deze ontsnapt dus niet uit de brander. U hoeft dus niet bang te zijn voor brandgevaar. Daarbij hebben bio-ethanol haarden geen luchtafvoer nodig, waardoor ze vrijwel overal in huis geplaatst kunnen worden. Mits er voldoende ventilatie is natuurlijk. Profiteer ook van de vele voordelen van bio-ethanol haarden en maak een afspraak met CW Rustiekbouw!

Gasloos? Een bio-ethanol haard!

Wilt u genieten van de warmte en sfeer van een haard, zonder verbouwing? Dan is onze haard op bio-ethanol precies wat u zoekt! Deze moderne en milieuvriendelijke oplossing zorgt voor een prachtig vlammenspel dat qua vuur en warmte vergelijkbaar is aan een gashaard. Een bio-ethanol haard is eenvoudig te gebruiken, reukloos en voorzien van een modern beveiligingssysteem. Daarnaast profiteer je met bio-ethanol van lagere kosten. Welke interieurstijl u ook verkiest, bio-ethanol haarden komen in elke stijl tot hun recht.

Bio-ethanol haard door CW Rustiekbouw

Geen verbouwing nodig

Een bio-ethanol haard heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. De haard kan overal geplaatst worden. Het enige dat u nodig heeft, is elektriciteit en zuurstof. We bieden u de mogelijkheid om uw ideale designhaard of authentieke haard te creëren op een zeer eenvoudige manier. Daarbij kunnen we de moderne of antieke haard met echte hoge vlammen zeer snel installeren, zowel in de stad als op het platteland, in een huis, in een appartement of in bedrijfspanden. Zo heeft u snel een milieuvriendelijke sfeerhaard zonder afvoerkanaal in huis! Bio-ethanol haarden zijn ecologische sfeerhaarden voor dagelijks gebruik.

Sfeerelement in uw woning

Bio-ethanol haarden zijn een echt sfeerelement in een woning. Een bio-ethanol haard geeft dezelfde warmte en vlammen als een gashaard. Met een bio-ethanol haard in uw woning kunt u dus urenlang genieten van een prachtig vlammenspel, wat er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens als rustgevend wordt ervaren. Daarbij zorgt het zachte, warme licht van de vlammen voor een gezellige sfeer in huis.

Zo eenvoudig zijn bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden werken op een brandbare vloeistof, waardoor bio-ethanol haarden zeer eenvoudig in gebruik zijn. U hoeft alleen maar de vloeistof bij te vullen. Wanneer de haard helemaal gevuld is, ontsteekt u deze eenvoudig met uw afstandsbediening. Een volledig gevulde haard brandt zo’n 6 uur of langer, afhankelijk van de grootte van de brander. . Wanneer u de haard uit wilt hebben, drukt u simpelweg op de uit-knop op uw afstandsbediening om de vlammen te doven.

Hoe zit het met de ventilatie bij bio-ethanol haarden?

We krijgen vaak de vraag of er ventilatiepunten moeten worden gecreëerd in de ruimte bij het installeren van bio-ethanol haarden. Als uw woning niet is voorzien van ventilatie, zoals in hedendaagse eco-woningen, dan zal de haard een beetje lucht gebruiken in de ruimte. Enige ventilatie is daarom wel van belang. Zo nu en dan een deur of raam openen voor korte tijd is voldoende om de lucht te laten doorstromen.

Bio-ethanol haarden van CW rustiekbouw

Veiligheid voorop!

Bio-ethanol is een schone, maar ook erg licht ontvlambare brandstof. Het is dus belangrijk om voorzichtig om te gaan met de vloeistof. Daarom zijn er vernieuwde bio-ethanol en branders ontwikkeld. Door de extra beveiliging kan het niet meer dat het reservoir bijgevuld wordt terwijl de brander nog warm is. De elektronische en op afstand bedienbare bio ethanol haarden met automatische ontsteking en veiligheidssensors die we installeren, zijn innovatiever en slimmer dan alle andere. En dus veiliger!

Geen reuk

De moderne bio-ethanol haarden zijn een ware concurrent van de gashaard, houtkachel en elektrische kachel. Zonder rookoverlast en reuk van het hout stoken! Wij raden altijd aan om bio-ethanol te gebruiken met een alcoholpercentage tussen de 96,6% of hoger, omdat dit de schoonste verbranding geeft. Let wel op: Slechte kwaliteit bio-ethanol kan gaan stinken en veel roet uitstoten. Laat u hierover informeren!

Bio-ethanol haard in de keuken

Bio-ethanol kan in alle soorten haarden mét afstandsbediening

Wij hebben verschillende bio-ethanol haarden en opties voor u, zoals de bio-ethanol wandhaard, tafelhaard en vrijstaande haard. Maar ook antieke bio-ethanol haarden en design haarden, een bio-ethanol haard die is ingebed in de vloer of in meubels, centrale bio-ethanol haarden, een bio ethanol sfeerhaard, een tunnel open haard, een hoekhaard, een luxe open haard en meer. Voor al deze soorten haarden geldt dat er met een druk op de afstandsbediening automatisch een volledige en vooral ook veilige ontsteking volgt. En de vlammen zijn geel en gelijk aan gasvlammen.

Bekijk de bio-ethanol haarden van CW Rustiekbouw!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de bio-ethanol haarden? En bent u benieuwd welke verschillende modellen er verkrijgbaar zijn? Bel direct CW Rustiekbouw en maak een afspraak om onze bio-ethanol haarden te bekijken en een passende bio-ethanol haard voor uw woning uit te zoeken. Bel naar 06 51 51 44 33. U kunt ons ook per mail bereiken via info@cwrustiekbouw.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over bio-ethanol haarden? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?