Content voor Ingelogde Gebruikers

Een prachtige liftdeurhaard van CW Rustiekbouw

Bent u op zoek naar een prachtige liftdeurhaard, zodat u het open haardvuur kunt afschermen met een glazen plaat? Wanneer u kiest voor een liftdeurhaard van CW Rustiekbouw dan kan uw open haard open en dicht! De glasplaat van de liftdeurhaard is namelijk verschuifbaar. Er zijn liftdeurhaarden waarbij het glazen scherm handmatig naar boven en naar beneden geschoven wordt, maar tegenwoordig kunt u bij ons ook terecht voor geautomatiseerde liftdeurhaarden die te bedienen zijn met een afstandsbediening. Dus wilt u van uw huis een warme, sfeervolle plek maken. De liftdeurhaard van CW Rustiekbouw is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur!

Liftdeurhaard

Waarom een glazen deur voor uw open haard?

Kiest u voor veiligheid en heeft u liever geen open vuur in huis? Dan is een liftdeurhaard de oplossing voor u! Dankzij dit glazen openhaardscherm kunt u uw open haard sluiten wanneer u wilt. Dit geeft een veiliger gevoel, doordat de vlammen achter het glas blijven. Wilt u het vuur toch liever direct zien? Dan zet u de liftdeurhaard omhoog. Het plaatsen van een glasplaat voor uw open haard levert u ook meer warmterendement op. Houd de deur voor uw open haard dicht en u zult direct merken dat het rendement omhoog schiet! Door de glazen deur blijft het zicht op de vlammen ten alle tijden behouden.

Liftdeurhaarden op maat leverbaar

Tot dusver was de liftdeurhaard verkrijgbaar in vaste afmetingen en was de glasplaat voor uw open haard enkel handmatig te verschuiven. Wij bieden u nu ook de mogelijkheid om de deur voor uw open haard op afstand te besturen met een afstandsbediening. Bovendien kunnen wij een glazen openhaardscherm in elke maat naar uw wens leveren. Heeft u al een haard, dan kunt u deze door ons laten voorzien van een glazen liftdeur op maat. Een liftdeur is mogelijk voor haarden gestookt op hout, gas en bio-ethanol. Een populaire optie is bijvoorbeeld de roomdivider met liftdeurhaard en tv.

Strakke zwarte roomdivider met 2 liftdeuren en houtopslag
Moderne strakke roomdivider met haard met liftdeur

Liftdeurhaard als roomdivider

Een roomdivider voorzien van een mooie liftdeurhaard tilt uw interieur naar een hoger niveau. Dergelijke roomdividers noemen we ook wel doorkijkhaarden aangezien het vuurspel van beide kanten te zien is. Doorkijkhaarden worden vaak geplaatst tussen de keuken en woonkamer of tussen een slaapkamer en ensuite badkamer. Ze fungeren dan vaak als kastmeubel, voorzien van bijvoorbeeld een boekenkast en open of gesloten kastjes. Zo krijg je er ook meteen handige opbergruimte bij! Een doorkijkhaard in de roomdivider geeft optisch een ruimtelijker effect en dankzij de glazen deur van de liftdeurhaard kunt u optimaal genieten van de warmte én sfeer.

Verrijk uw interieur met een liftdeurhaard van CW Rustiekbouw

Wilt u uw woning nog sfeervoller maken? Kies dan voor de liftdeurhaard van CW Rustiekbouw! Dankzij het glazen openhaardscherm geniet u op een veilige manier van een prachtig vlammenspel, terwijl u ook nog eens uw rendement vergroot. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons gerust via 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij elke stap, van selectie tot installatie.

Bekijk onze liftdeurhaarden

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?