Content voor Ingelogde Gebruikers

De mogelijkheden voor een haard voor in de tuin

Sfeervol genieten met een haard in de tuin

Met een open haard voor in de tuin kunt u heerlijk genieten van lange avonden in de buitenlucht. In de zomer brengen we sowieso al veel tijd door in onze tuin. Met een mooie buitenhaard hoeft u niet halverwege de avond naar binnen te verplaatsen, omdat het te frisjes wordt buiten. U steekt gewoon de open haard aan! Zelfs op de wat koelere dagen kunt u heerlijk buiten zitten met een haard voor in de tuin. Bij CW Rustiekbouw zijn we gespecialiseerd in het bouwen van stijlvolle open haarden op maat. Ook de haard in uw tuin kunt u volledig laten aanpassen aan uw wensen. In dit blog geven we u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, dus lees snel verder!

Tuinhaard op gas of houtgestookt

Wilt u een open haard bestellen? Dan kunt u kiezen tussen een houtgestookte haard of een tuinhaard op gas. Ieder type heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. De keuze is dan ook geheel aan u en is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De meeste mensen kiezen voor een houtgestookte haard in de tuin. Het houtvuur werkt sfeerverhogend en in de tuin heeft u geen last van eventuele rookontwikkeling.

Open haard als barbecue gebruiken

Wist u al dat een haard in de tuin multifunctioneel is? De tuinhaard kan namelijk ook dienst doen als barbecue! Dat maakt de fijne zomeravonden helemaal compleet. Begin de avond bijvoorbeeld met een gezellig etentje en stook het vuur daarna op voor extra warmte en gezelligheid. Een haard in de tuin neemt sowieso niet zo veel plek in beslag, maar op deze manier maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft.

Het hele jaar door buiten zitten

De tuinhaard is ideaal op koelere zomeravonden, maar u kunt de haard voor in de tuin vrijwel het hele jaar door gebruiken. In de winter kunt u de haard goed opstoken en genieten van de frisse winterlucht. Warm een kop soep of een mok met glühwein op en geniet van de warmte van de tuinhaard.

Bestel een haard voor in de tuin bij CW Rustiekbouw

Wilt u ook een sfeervolle haard in uw tuin laten plaatsen? De experts van CW Rustiekbouw helpen u graag! Wij denken met u mee over de mogelijkheden en geven u inspiratie voor een stijlvolle buitenhaard. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier op de website. CW Rustiekbouw is telefonisch te bereiken via 06-51514433 of per mail via info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?