Content voor Ingelogde Gebruikers

Vloeren die uw haard complimenteren

Beste vloeropties rond een open haard

Haarden zorgen voor de warmte en het comfort die van een huis een thuis maken. Of u nu al een open haard heeft of die aan het bouwen bent en uw opties overweegt, u heeft hoe dan ook een bijpassende vloer nodig. Het kiezen van de juiste vloer rond een open haard kan een verschil maken in uitstraling en veiligheid van uw huis. Het verkeerde materiaal kan vuil worden door het verzamelen van roet uit de haard. Het kan ook worden beschadigd door hitte of zelfs verbranden. CW Rustiekbouw geeft u drie opties voor vloeren die uw haard complimenteren en uw woning veiliger houden.

1. Kerk dallen

Als u op zoek bent naar een echte authentieke tegel voor bij uw haard, dan zijn Kerk dallen precies wat u zoekt. Deze tegels zijn zeer robuust en zien eruit alsof ze al 100 jaar oud zijn. Dit materiaal is niet alleen mooi, maar ook steenhard. Er is dus weinig onderhoud nodig om deze soort natuursteen schoon te houden. Enkele keren stofzuigen en een zachte microvezeldoek volstaan om de steen mooi te houden, ook bij uw haard. Deze tegels passen perfect in de Bourgondische levensstijl. De prachtige leisteen is verkrijgbaar in verschillende maten bij CW Rustiekbouw en daardoor perfect met een haard te combineren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

2. Castle Stones

De unieke Castle Stones geven elk huis een authentieke en sfeervolle uitstraling. De prachtige en monumentale kwaliteitsstenen worden met de hand gemaakt en zijn geschikt voor elk type haard. Doordat de Castle Stones in verschillende maten en kleuren worden gemaakt, is er altijd een type dat bij uw haard past. Bovendien zijn de Castle Stones ongelooflijk brandveilig en zullen ze er met de tijd alleen maar beter uitzien. Voor advies over onze Castle Stones vloeren kunt u altijd contact opnemen met CW Rustiekbouw!

3. Verouderde arduin

Verouderde arduin of Belgische blauwe hardsteen is een kalksteen met uitgesproken blauwgrijze kleur. De kleur wordt bepaald door zeer fijn verdeelde koolstof. Omdat dit een kalkhoudende steen is, is het niet bestand tegen zuren en agressieve reinigingsmiddelen. De verouderde arduin is een van onze mooiste Belgische blauwe hardstenen vloeren. De robuust verouderde zijkanten geven deze vloer een stoere uitstraling en door de geborstelde toplaag lijkt het alsof de vloer al honderd jaar oud is. Deze vloer past perfect bij uw iedere haard en reflecteert ook prachtig het licht van het twinkelende vuur voor een fantastisch lichtspel in uw leefruimte.

Meer over de veiligheid van haarden en vloeren? Bel ons!

De beste vloer voor de open haard biedt comfort en beschermt uw gezin als er vonken uit het vuur ontsnappen. Wilt u meer informatie over welke vloeren uw haard complimenteren? De experts van CW Rustiekbouw helpen u graag verder! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website of bel 06-51514433. U kunt ook mailen naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?