Content voor Ingelogde Gebruikers

Gashaarden: ook toekomstbesten

Elektriciteit komt niet vanzelf

In de media gaat het vaak over het verdwijnen van gas. Dat zou beter zijn voor het milieu, iets waar we nu echt stappen in moeten zetten. Toch gebruikt 95% van de huishoudens in Nederland op dit moment nog gas. Als iedereen ineens zou overstappen op elektriciteit, zou het huidige elektriciteitsnet dit niet aankunnen. De overstap van gas naar elektriciteit zal dus morgen niet klaar zijn. Ondertussen kunt u zeker genieten van uw CW Rustiekbouw gashaard! Heeft u nog geen gashaard, maar overweegt u er wel een? In deze blog vertellen we u meer over waarom een gashaard toekomstbestendig is.

Innovaties op het gebied van gashaarden

De laatste jaren hebben gashaarden zich op technisch gebied flink ontwikkeld. Hetzelfde geldt voor die van CW Rustiekbouw. Zo zijn onze haarden al een stuk duurzamer geworden. Sommige gashaarden zijn al leverbaar met een A-label. Maar hoe zit het met geïntegreerde opties met een warmtepomp, zoals hybride systemen? Dit zijn erg goede, toekomstbestendige alternatieven. U gebruikt de gashaarden bijvoorbeeld als lokale verwarming en bespaart zo flink op het gebruik van gas voor woningen met een energielabel lager dan B: het overgrote deel van de woningen in Nederland. Met een gashaard van CW Rustiekbouw is het ook op koude winterdagen lekker warm in huis!

Heerlijk tot rust komen

Na een lange dag in de kou is er niets fijner dan met één druk op de knop voor een heerlijke gashaard zitten om uzelf op te warmen. Met een duurzame gashaard geniet u gemakkelijk van extra warmte en gezelligheid zonder al te veel werk. Bij CW Rustiekbouw weten we bijvoorbeeld dat niet iedereen de tijd en energie heeft om na een lange werkdag de handen uit de mouwen te steken. Daarom zijn onze gashaarden ontworpen om u te helpen achterover te leunen en te ontspannen terwijl de warmte de kamer vult. Daarnaast staat de gashaard ook nog eens mooi in elk interieur. Zo heeft u ook nog iets moois om naar te kijken terwijl u ontspant!

Een gashaard is van deze tijd

Gas blijft dus de komende tijd voor de meeste woningen beschikbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw CW Rustiekbouw gashaard niet toekomstbestendig is. Een gashaard past juist goed in het snelle en drukke leven van vandaag. Daarnaast is de gashaard een mooie eyecatcher voor in de woonkamer, eetkamer of woonkamer. Verfraai uw huis met een gashaard van CW Rustiekbouw!

Bestel een gashaard bij CW Rustiekbouw

Bent u overtuigd, en wilt u graag een gashaard bestellen? De experts van CW Rustiekbouw helpen u graag! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website of bel naar 06-51514433. U kunt ook mailen naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?