Content voor Ingelogde Gebruikers

Haard in de winter

Sfeer en warmte in donkere dagen

Gaat u graag voor sfeer en warmte, in zowel de lichte als de donkere dagen? Dan is een open haard wellicht iets voor u. Vooral in de koude winter is een haard een prachtige toevoeging aan uw woonruimte die zorgt voor warmte en een klassieke, harmonieuze uitstraling.

Een haard of een kachel?

Weet u al of u wilt gaan voor een haard of voor een kachel? In veel gevallen hangt het af van uw persoonlijke smaak, maar beiden hebben natuurlijk hun eigen voordelen. Zo brengt een haard voornamelijk sfeer met zich mee, maar geeft deze beduidend minder rendabele warmte af. Dit is bij een kachel juist andersom: deze brengt voornamelijk warmte in uw kamer, terwijl de sfeer van een kachel hierbij op de tweede plaats komt. Kiezen tussen een haard of een kachel hangt dus af van uw wensen, maar ook van de behoeften van uw woonruimte.

Ga voor landelijk, klassiek of design

Wilt u een haard of inbouwkachel laten plaatsen, dan kunt u daarbij kiezen uit een landelijk, klassiek of design model. Een haard is het middelpunt van uw kamer en daarom is het belangrijk dat u een model kiest dat bij u en uw woonruimte past. Wij werken samen met gerenommeerde showrooms, en daarom kunnen wij met u meedenken over het ontwerp van uw haard. Zo komen we samen tot uw droomhaard die de warmte, comfort en harmonie in uw kamer zal brengen.

Sfeervolle buitenhaard

Behalve voor een open haard of kachel in uw woonkamer, kunt u ook kiezen voor een sfeervolle buitenhaard. Niet alleen kunt u hiervan genieten op lange zomeravonden, ook in de winter is een buitenhaard een prachtige toevoeging. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een barbecue, of blijf warm in de frisse buitenlucht terwijl u geniet van een glas glühwein. Bovendien vormt deze niet alleen een waardevolle toevoeging aan uw tuin, maar zorgt een buitenhaard ook voor een mooie en luxe uitstraling.

Onze diensten

Behalve het plaatsen van uw haard of kachel, bieden wij bij C.W. Rustiekbouw diverse andere diensten aan:

  • Schoorstenen vegen
  • Reparaties en aanpassingen aan uw haard
  • Restauratie van (antieke) schouwen
  • Rookkanaal problemen verhelpen
  • Natuurstenen vloeren leggen
  • Meedenken over uw eigen ontwerp
  • Complete montage van uw open haard en rookkanaal

Uw eigen haard laten plaatsen

Wilt u ook graag uw eigen open haard of kachel laten plaatsen? Bij C.W. Rustiekbouw kunt u terecht met al uw wensen hiervoor. Wij hebben decennialange ervaring met het plaatsen van een haard of kachel. Ook denken wij graag met u mee over een eigen ontwerp. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel naar 06-51514433. Ook kunt u mailen naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?