Content voor Ingelogde Gebruikers

Inspiratie: open haarden

Een mooie open haard

Een open haard brengt sfeer en gezelligheid in iedere ruimte. Geniet van de dansende vlammen, warm lekker op bij het vuurtje en luister naar het knisperen van de open haard. Ziet u het al voor u? Voor u een open haard laat plaatsen in uw woning of uw bedrijfspand, is het natuurlijk wel goed om u eerst te oriënteren. Welke opties zijn er? Wat vind u mooi? En wat is het handigst en meest geschikt voor uw ruimte? Dat zijn allemaal vragen die u het beste van tevoren kunt beantwoorden. Zo kunt u gerichter op zoek gaan. En u vergroot hiermee de kans dat u de open haard van uw dromen gaat kopen. Om u alvast wat ideeën te geven, bespreken we in de blog een aantal mogelijkheden.

Landelijke open haard

De open haard is nog steeds mateloos populair bij een landelijke inrichting. Dat is ook niet zo gek natuurlijk. Een landelijke open haard is klassiek en vaak vrij ruim. Dat geeft uw ruimte direct een luxe, maar tegelijkertijd wel gezellige uitstraling. Maar ook in een kleinere ruimte past een open haard uitstekend binnen de landelijke stijl.

Ronde open haard

Bij een open haard denken veel mensen eigenlijk standaard aan een ingebouwde haard die langs de wand staat. Maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn? Zo kunt u ook kiezen voor een ronde open haard. Hiermee kiest u echt voor iets compleet anders. Een ronde haard is vooral populaire wanneer het gaat om buitenhaarden. Dan kan iedereen gezellig rondom het vuur plaatsnemen.

Creëer een doorkijkje

Wilt u een unieke open haard in huis? Dan zou u ook kunnen kiezen voor een doorkijkhaard. Net als bij een ronde haard staat deze midden in de ruimte. Dit is ideaal wanneer u een afscheiding wilt creëren tussen twee delen van een kamer, zonder dat u er een complete wand wilt plaatsen.

Uw eigen ontwerp

Er is dus veel meer mogelijk bij het kopen van een open haard dan mensen in eerste instantie bedenken. Heeft u inspiratie opgedaan en wilt u een open haard laten plaatsen? Of wilt u de mogelijkheden voor een open haard op maat bespreken? Neem dan contact op met de specialisten van CW Rustiekbouw. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51514433. En per mail via info@cwrustiekbouw.nl. Of gebruik het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?