Content voor Ingelogde Gebruikers

De designhaard in een moderne woning

Kies ook voor een designhaard

Heeft u een trendy interieur, maar bent u nog op zoek naar een moderne, unieke toevoeging? Dan kiest u natuurlijk voor een stijlvolle designhaard! Haarden zijn namelijk zeker niet alleen geschikt voor traditionele inrichtingen. Ook binnen een moderne woning hebben ze tegenwoordig hun plek wel gevonden. Dat in de vorm van de designhaard: de perfecte toevoeging voor een strak en modern interieur. Wij van CW Rustiekbouw inspireren u graag met alle mogelijkheden van een designhaard!

Sfeer in een moderne inrichting

Bent u helemaal verliefd geworden op de strakke en stijlvolle moderne inrichting? In dat geval komen de verschillende tinten wit en grijs, en strakke geometrische vormen vast en zeker regelmatig terug in uw interieur. Dit soort trendy inrichtingen zijn tegenwoordig erg populair. Let er echter wel op dat uw woning het risico loopt er kil en koud uit te zien. Voorkom dit, en breng meer sfeer in uw woning door voor een stijlvolle designhaard te kiezen! De designhaard is tegenwoordig helemaal ‘hot’. De ombouw van een designhaard is verkrijgbaar in veel verschillende materialen zoals hout, ijzer of steen. Er is daarom altijd een optie die precies bij uw inrichting past. Ook volgen de meeste designhaarden de strakke lijnen van een modern interieur, maar zijn ze ook in aparte vormen te verkrijgen die dienen als een echte eyecatcher. De designhaard voegt veel sfeer toe aan een modern interieur, vooral door het mooie vuurbeeld en het heerlijk knapperend geluid.

designhaard

Doorkijk designhaard

Een zeer populaire optie wat betreft designhaarden zijn de zogenaamde ‘doorkijk designhaarden’. Het vuur is bij deze modellen aan beide kanten te zien, omdat de vlam in glas zit. Deze haard ziet er zeer stijlvol uit wanneer hij in een muur gebouwd is. Zo kunt u een grote kamer in twee delen scheiden met een muur, en aan beide kanten genieten van een knus haardvuur. Ook kan er met dit soort designhaarden gespeeld worden met de inrichting. Zo kunt u bijvoorbeeld een tv boven de haard plaatsen. Dat is ultiem genieten tijdens uw volgende filmavond! Dit soort designhaarden zijn sfeervol, modern én zorgen ervoor dat u de ruimte optimaal kunt benutten.

design keukenhaard

Luxe keukenhaard

Wilt u een mooie designhaard aan uw woning toevoegen, maar dan op een meer unieke plek? Wat dacht u dan van een stijlvolle keukenhaard! Hiermee wordt de keuken meer dan slechts een functionele ruimte, namelijk een plek waar u met het gezin graag tijd doorbrengt. Lekker koken en eten onder het genot van een knapperend haardvuurtje. Wie wil dat nu niet?! U kunt bovendien flink variëren met waar u de keukenhaard plaatst. Zo is het natuurlijk mogelijk om hem in of tegen de muur te plaatsen, maar kunt u de designhaard bijvoorbeeld ook onder het keukenblad in uw kookeiland laten monteren! Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden bij u thuis

Voelt u zich geïnspireerd door de verschillende mogelijkheden wat betreft een designhaard in uw moderne woning? Wilt u de opties wel eens in het echt bekijken? Wij raden u aan om eens een bezoekje te brengen aan een van de showrooms waarmee wij samenwerken. Wij komen graag de designhaard die perfect bij uw interieur past bij u plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?