Content voor Ingelogde Gebruikers

Maak uw tuin gezellig met een buitenhaard

Genieten van uw tuin met een buitenhaard

Wilt u ook op de wat koelere zomeravonden lekker van uw tuin genieten? Kies dan voor de warmte en gezelligheid van een buitenhaard met een mooi design. In dit blog vertelt CW Rustiekbouw u graag over de mogelijkheden met een buitenhaard en de voordelen hiervan. Lees snel verder voor meer informatie!

De voordelen van een buitenhaard

Graag zetten wij de voordelen van het plaatsen van een buitenhaard in uw tuin voor u op een rij:

  • Een buitenhaard zorgt voor een romantische sfeer in uw tuin
  • Door de stijlvolle designs van CW Rustiekbouw is uw haard ook als deze niet brandt een echte eyecatcher in uw tuin
  • Door de warmte van een buitenhaard kunt u vaker en langer genieten van uw tuin

Barbecueën in uw buitenhaard

Wist u dat het zelfs mogelijk is om te barbecueën op een tuinhaard van CW Rustiekbouw? U kunt er dezelfde gerechten op klaarmaken als u op een reguliere bbq zou doen. Door uw tuinhaard op uw veranda of onder een dak te plaatsen, kunt u ook op koudere dagen lekker barbecueën. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerst- of nieuwjaars bbq? Zo worden de feestdagen wel heel feestelijk!

Creëer een knus hoekje in uw tuin

Door uw tuinhaard in een hoekje van uw tuin te plaatsen, ontstaat er een gezellige zithoek. Hier kunt u gezellig kletsen met vrienden of familie. U zult zien dat u veel vaker van dit gezellige zithoekje gebruik zult maken wanneer u hier een buitenhaard heeft geplaatst.

Hulp bij het kiezen van de juiste buitenhaard

Heeft u al besloten dat u een buitenhaard wilt aanschaffen bij CW Rustiekbouw, maar weet u niet zo goed welk model u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-51514433 of door een mail te sturen naar info@cwrustiekbouw.nl. Bij CW Rustiekbouw vindt u de buitenhaard die u zoekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?