Content voor Ingelogde Gebruikers

Welke klassieke vloer past bij mij?

Welke klassieke vloer past bij mijn woonstijl?

Een vloer maakt uw huis pas echt af. Het is een belangrijke factor voor de uitstraling. Daarom is de keuze voor een vloer niet gemakkelijk. U wilt niet alleen dat de vloer lang meegaat, maar ook dat de vloer precies in uw interieur past. In dit blog behandelen we het klassieke interieur. Een klassiek interieur brengt romantiek in uw woning. Het is elegant, warm en luxe. Maar welke vloer past hier het beste bij? C.W. Rustiekbouw vertelt u graag meer over de mogelijkheden van klassieke vloeren.

Verschillende ruimtes, verschillende vloeren

Wat erg opvallend is aan een klassieke woonstijl, is dat iedere ruimte een eigen vloer kan hebben zonder dat dit stoort. Het authentieke wordt gecombineerd met het nieuwe en vormt samen één geheel. Wanneer u bijvoorbeeld een statige slaapkamer heeft, mag een tapijt niet ontbreken. Dit geldt ook voor de woonkamer, waarin u de harde vloer met een kleed kunt ‘verzachten’. Hier maakt u deze ruimtes knusser mee. De klassieke woonstijl kunt u ook doorvoeren in uw keuken. In uw keuken zit u vaak niet te wachten op kleden, maar is een tegel look een echte match. Ook dat is mogelijk met klassieke vloeren! U kunt het zelf inrichten zoals u wilt.

Oriënteer in kleuren

Het is van belang dat u van te voren bepaalt wat u wilt uitstralen in uw woning. Kiest u voor een donker interieur of een licht interieur? In de klassieke stijl is het allebei mogelijk. Traditioneel gezien is een klassieke vloer donker, vaak bruin of zwart. Maar tegenwoordig misstaat ook een lichte vloer zeker niet. Zorg ervoor dat de kleur aansluit op de rest van uw meubels, zodat er harmonie in de ruimte ontstaat.

Soorten klassieke vloeren

De vloer die het meest gecombineerd wordt met een klassieke woonstijl is de visgraat vloer. Vanuit de geschiedenis is de visgraatvloer een toonbeeld van rijkdom en welvaart. Om deze reden is deze vloer onmisbaar in een klassieke inrichting. Maar dit is niet de enige mogelijkheid. U kunt ook kiezen voor castle stones, antieke bourgondische dallen, kerk dallen of verouderd arduin. C.W. Rustiekbouw is dé specialist in het aanleggen van deze klassieke vloeren.

Een klassieke vloer laten plaatsen

Wilt u ook een hoogwaardige klassieke vloer laten leggen in uw woning? De specialisten van C.W. Rustiekbouw staan voor u klaar! Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-51514433 of ons een mail te sturen via info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?