Content voor Ingelogde Gebruikers

Gashaard gezocht? Kies een klassiek landelijke gashaard!

De klassiek landelijk gashaard, een uitstekende keuze

Heeft u de wens een gashaard aan te schaffen? Kies dan voor een klassiek landelijke gashaard! De voordelen? U hoeft geen aslades meer te legen, sjouwen met hout is verleden tijd en u heeft geen vuil meer in uw woning. Met slechts een enkele knop op de afstandsbediening heeft u de haard aangestoken en kunt u het gehele proces zelf regelen.

Het vlammenspel en de sfeer die de haard afgeeft, zijn tegenwoordig niet meer van houtgestookte vlammen te onderscheiden. En de gashaard is ook nog eens eenvoudiger te bedienen. Het aansteken en uitdoen van de haard, alsmede het regelen van het proces, gaat net zo makkelijk als het gebruiken van uw tv. U kunt dus eenvoudig de haard een uur laten branden als u een gezellige sfeer wenst. Waarom er ook veel voor een gashaard wordt gekozen, is omdat deze over een gesloten verbrandingssysteem beschikt. Een traditionele schoorsteen is hiermee overbodig. Indien u slechts een simpele uitmonding in het dak of uw gevel heeft, kunnen de verbrandingsgassen voldoende afgevoerd worden. Ook wordt er zo voldoende verbrandingslucht aangevoerd.

Het Powervent rookgasafvoersysteem

Onze klassiek landelijke gashaarden beschikken over een Powervent rookgasafvoersysteem. Dit zorgt dat er nauwelijks nog beperkingen zijn wanneer u de gashaard wenst te plaatsen. Het systeem zorgt ervoor dat horizontale afstanden onbeperkt worden overbrugt, bochten mogelijk worden gemaakt of de haard via de kruipruimte kan worden gemonteerd. Het diameter van het kanaal is tevens veel kleiner dan bij andere afvoerkanalen het geval is. Hierdoor is het gemakkelijker weg te werken. Het goede nieuws is dan ook dat u vrij bent om de gashaard te plaatsen waar u dit maar wenst. Of dit nu geheel midden in uw woonkamer is of op een andere plek, dit is geen enkel probleem. Het grote geheim? De Powerbox die zich buiten de woning of vlak onder het bevindt. Een besturingsunit zal het drukverschil in de afvoer meten en vergelijken met het vooraf ingevoerde drukverschil. Dit zorgt voor een optimale branding van de haard, waarbij de stroming en afvoer ook worden bijgestuurd.

Meer weten? Laat u adviseren door CW Rustiekbouw

Wilt u een klassiek landelijke gashaard laten installeren? Maar weet u nog niet precies welke? Laat u dan gerust adviseren door een van de specialisten van CW Rustiekbouw. Voor al uw vragen kunt u bellen naar 06 51 51 44 33. Of stuur je bericht per e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u bij uw zoektocht naar een geschikte gashaard voor uw woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?