Content voor Ingelogde Gebruikers

Designhaarden bij u in huis

Een mooie gaskachel of openhaard voor uw woning in Den Haag

Met een kachel of haard kunt u heel veel sfeer toevoegen aan uw interieur. Bent u dit ook van plan voor uw woning in Den Haag? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Wij hebben een ontzettend groot aanbod waarin u gegarandeerd vindt wat u zoekt, van pelletkachel tot inbouw gashaard! Voor de aanschaf van een kachel of haard in Den Haag zijn er veel mogelijkheden. Een greep uit ons extensieve aanbod:

  • openhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wij raden u dan zeker aan om vanuit Den Haag eens langs te komen in onze showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

Zo heeft u de mogelijk om te kiezen tussen een gaskachel of een houtkachel. Wanneer u het heerlijke geknetter van een warm houtvuurtje wilt horen, dan kiest u voor een houtkachel. Een inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in de muur van uw huis. Zo vormt de inbouw houtkachel een mooi geheel met uw woning in Den Haag. Een gaskachel daarentegen is weer een goede keus wanneer u gaat voor gemak. U hoeft niet meer met hout te slepen en u kunt hem aan maken met een simpele druk op de knop. Ook de inbouw gaskachel kan mooi weggewerkt worden in het interieur van uw huis. Er zijn bovendien ook nog andere mogelijkheden. Wanneer u contact met ons opneemt, vraag eens naar de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Wij beantwoorden graag al uw vragen en bespreken de opties!

De elektrische haard: een mooi alternatief

Met een ontzettend realistisch vuurbeeld is de elektrische haard bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. De elektrische haard heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het er “nep” uitziet. In veel gevallen kan de elektrische sfeerhaard ook nog eens warmte afgeven! Wanneer de installatie van een traditionele houthaard in Den Haag geen optie voor u is, kunt u daarom kiezen voor een elektrische sfeerhaard.

Het rookkanaal aanleggen

Het rookkanaal aanleggen is een belangrijke taak die bij de aanschaf van een houthaard of gaskachel komt kijken. U kunt het rookkanaal zelf aanleggen, maar dat raden wij niet aan. Wij adviseren om hierbij de hulp in te schakelen van een professional. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Neem ook voor het aanleggen van de kachelpijp gemakkelijk contact met ons op door te bellen, of door het contactformulier in te vullen.

Een buitenhaard in uw tuin in Den Haag

Sfeer aanbrengen in uw tuin in Den Haag kan gemakkelijk gebeuren met een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar door de warmte van een terrashaard kunt u ook nog eens meer buiten zitten. Een terrashaard kopen doet u natuurlijk ook gewoon bij CW Rustiekbouw. In ons grote aanbod vindt u gegarandeerd een mooie buitenhaard die precies bij uw smaak, en uw tuin in Den Haag past!

Neem contact met ons op

Bent u na het lezen van deze informatie ook zeker dat u een haard of kachel aan wilt schaffen? Of wilt u simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen welke kachel of haard het beste bij uw woning past, tot het rookkanaal aanleggen, wij staan voor u klaar. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag aan een prachtige sfeerhaard die precies bij u past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?