Content voor Ingelogde Gebruikers

Master Expo beurs: kom onze luxe haarden bekijken

Bekijk onze luxe haarden op de Master Expo beurs!

Heeft u al kaartjes voor de Master Expo beurs? Wij hebben ze voor u klaarliggen! Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Master Expo beurs is de enige premium zakenbeurs van Europa, waar de ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business kunnen ervaren. Tijdens deze beurs komen expertise, visie en kansen samen. Er worden unieke concepten gepresenteerd, kennis gedeeld en nieuwe ideeën opgedaan. Van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. Tijdens de Master Expo beurs komen verschillende branches samen. Wij presenteren hier al 5 jaar onze meest luxe haarden, zowel landelijk als modern. Wilt u onze haarden graag komen bekijken tijdens deze exclusieve beurs? Informeer dan snel bij ons voor gratis kaartjes!

unieke design haard van CW rustiek op Master Expo beurs

De luxe haarden van CW Rustiekbouw

CW Rustiekbouw is specialist in het plaatsen van haarden, kachels en vloeren. Tijdens de Master Expo beurs laten we u graag kennismaken met onze meest luxe haarden. Een haard brengt warmte, comfort, rust en harmonie in een woning. De charme die een haard in uw interieur brengt, is ongeëvenaard. Het prachtige knapperende vuur is een bijzondere belevenis. Wilt u dit zelf ervaren? Neem een kijkje tijdens de Master Expo beurs! Wij staan hier met onze prachtige landelijke en moderne haarden. Zo vindt u bij ons ongetwijfeld een haard die past bij uw interieur.

Hout, gas en bio-ethanol gestookte haarden

De haarden die we aanbieden kunnen op hout, gas of bio-ethanol gestookt worden. Op de Master Expo beurs vindt u alleen bio-ethanol gestookte haarden, omdat er geen gasafvoer is. Bio-ethanol is een schone brandstof voor haarden. Het wordt uit natuurlijke bronnen geproduceerd. U heeft alleen een zuurstofrooster nodig en elektra. Dat maakt bio-ethanol haarden een populaire vervanger voor gas- en houthaarden. Desondanks zijn onze gas- en houthaarden ook nog steeds erg populair. Ook al kunnen we deze niet laten zien tijdens de Master Expo beurs, kunt u natuurlijk wel gewoon contact met ons opnemen voor meer informatie over deze prachtige haarden.

Haarden zijn een aanwinst voor elke woning

Haarden brengen gezelligheid in huis. Ze zijn een sfeervolle blikvanger, met hun dansende vlammen en karakteristieke geluid. Dat maakt dat ze een aanwinst zijn voor elke woning. Of u nu een landelijke of moderne haard zoekt, kom langs op de Master Expo beurs en bekijk onze haarden om de perfecte haard voor uw woning te vinden!

Informeer bij ons voor een vrijkaart voor de Master Expo beurs!

Wilt u onze prachtige luxe haarden bekijken op de Master Expo beurs? Informeer dan direct bij ons voor een entreeticket! We vertellen u op deze exclusieve beurs graag meer over onze haarden en adviseren u graag bij het vinden van een passende haard voor uw woning.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons gerust via 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?