Content voor Ingelogde Gebruikers

Excellent Woonbeurs Rotterdam – Landelijke- en designhaarden van CW Rustiekbouw

Bekijk onze bio-ethanol haarden op de Excellent Woonbeurs in Rotterdam!

Heeft u al kaartjes gekocht voor de Excellent Woonbeurs in Rotterdam? Tijdens dit evenement creëren tal van bedrijven uit het high-end segment samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid in Ahoy Rotterdam. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, is te zien op deze interieurbeurs. Van ongekende wooninspiratie tot ontroerende kunstwerken. En laten we zeker de prachtige designwoningen niet vergeten. CW Rustiekbouw is ook op de Excellent Woonbeurs in Rotterdam te vinden. Wij laten hier onze bio-ethanol haarden zien. Deze zijn erg gewild in vele appartementen in Rotterdam en geheel Nederland. Koop snel uw kaartjes en kom onze bio-ethanol haarden bekijken op de Excellent Woonbeurs in Rotterdam!

De bio-ethanol haard: vervanger voor gas- en houthaard

Waarom onze bio-ethanol haarden zo populair zijn, is eenvoudig te verklaren. Bio-ethanol is namelijk een schone brandstof voor haarden. Bio-ethanol is daarnaast goedkoper dan gas of hout terwijl het dezelfde gele vlam afgeeft. Zelfs de warmte van bio-ethanol haarden is gelijk aan die van een gasgestookte haard. De vlammen zijn met afstandsbediening in hoogte verstelbaar.
We adviseren om bio-ethanol te gebruiken met een alcoholpercentage tussen de 95 en 97,5%, omdat dit de schoonste verbranding geeft. Daarnaast veroorzaken bio-ethanol haarden geen nare geuren, in tegenstelling tot gas- en houthaarden. Een groot voordeel is ook dat er geen verbouwing nodig is. U heeft er geen schoorsteen of rookkanaal voor nodig, waardoor bio-ethanol haarden overal geplaatst kunnen worden.

Excellent Woonbeurs in Rotterdam met bio-ethanolhaarden van CW Rustiekbouw

Veiligheid voorop!

De bio ethanol van tegenwoordig is reukloos en de branders zijn voorzien van de modernste veiligheidssensoren. Wij bieden u een elektronisch en op afstand bedienbare bio-ethanol haard met automatische ontsteking. En door de extra beveiliging van onze bio-ethanol haarden kan het reservoir niet meer worden bijgevuld terwijl de brander nog warm is.

Ontdek de bio-ethanol haard op de Excellent Woonbeurs

Geniet van de charme en het comfort van een prachtig haardvuur zonder de rommel en het gedoe van gas- of houtverbranding. Bio-ethanol haarden bieden u de mogelijkheid om een gezellige en warme sfeer in huis te creëren. Veilig, milieuvriendelijk en zonder nare geuren! Wilt u meer weten over de bio-ethanol haard? Kom dan bij ons langs op de Excellent Woonbeurs in Rotterdam! We vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden van onze prachtige bio-ethanol haarden. Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Bel naar 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl voor meer informatie, als u vragen heeft of om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?