Content voor Ingelogde Gebruikers

Bezoek CW Rustiekbouw op de Master Expo Beurs 7 t/m 11 december

Bekijk onze bio-ethanol haarden op de Master Expo Beurs

Van 7 t/m 11 December is de jaarlijkse Master Expo beurs in de Amsterdam RAI! Tijdens dit evenement creëren diverse bedrijven in het hoogwaardige segment samen een ambiance van luxe, warmte en verfijnde schoonheid in de Amsterdam RAI. Deze beurs toont alles wat het leven mooi en comfortabel maakt, van inspirerende woonideeën tot aangrijpende kunstwerken. En laten we zeker de prachtige designwoningen niet vergeten. Ook dit jaar is CW Rustiekbouw present op de Master Expo beurs, waar ze hun bio-ethanol haarden tentoonstellen. Deze haarden zijn zeer gewild in zowel luxe woonhuizen als appartementen in heel Nederland. Wil je de beurs bezoeken? Vraag nog snel tickets bij ons aan! 

unieke design haard van CW rustiek op Master Expo beurs

De bio-ethanol haard: een alternatief voor gashaarden en houthaarden

Waarom bio-ethanol haarden zo in trek zijn, is eenvoudig te begrijpen. Bio-ethanol is een schone brandstof voor haarden, vervaardigd uit natuurlijke bronnen. We adviseren het gebruik van bio-ethanol met een alcoholgehalte van 96,6%, omdat dit de schoonste verbranding oplevert. Bovendien veroorzaken bio-ethanol haarden geen onaangename geuren, in tegenstelling tot houthaarden. Ze vereisen ook geen schoorsteen of rookkanaal, wat betekent dat ze vrijwel overal geplaatst kunnen worden, ook op uw terras en in uw slaapkamer!

Veiligheid staat voorop!

Omdat bio-ethanol een licht ontvlambare brandstof is, is het cruciaal om er voorzichtig mee om te gaan. Er zijn elektronisch bedienbare bio-ethanol haarden met automatische ontsteking en veiligheidssensoren. Bovendien voorkomt de extra beveiliging van de bio-ethanol haarden dat het reservoir wordt bijgevuld terwijl de brander nog warm is.

Skinrock haard bekleding

Warmte en sfeer in huis dankzij de bio-ethanol haard

Geniet van de charme en het comfort van een prachtig haardvuur zonder het gedoe van gas- of houtverbranding. Bio-ethanol haarden bieden u de mogelijkheid om een gezellige en warme sfeer in huis te creëren, veilig, milieuvriendelijk en zonder nare geuren! Als u meer wilt weten over de bio-ethanol haard, breng dan zeker een bezoek aan de stand van CW Rustiekbouw op de Master Expo beurs!

Meer haardnieuws

Meer haard nieuws? Bekijk dan snel ons nieuwsoverzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?