Content voor Ingelogde Gebruikers

Certificering KIWA van CW Rustiekbouw – Sinds 1 april 2023 verplicht!

Het belang van de KIWA-certificering

.
Een knapperend haardvuur in de woonkamer is een sfeervolle manier om warmte en gezelligheid in huis te brengen. Heeft u thuis een prachtige gasgestookte sfeerhaard? Of wilt u een haard aanschaffen? Dan willen wij u graag op de hoogte brengen van een nieuwe wetgeving die in april 2023 is ingegaan. Sinds 1 april is de KIWA certificering voor installatiebedrijven verplicht wanneer ze werkzaamheden aan gasgestookte sfeerhaarden uitvoeren. In verband met het gevaar voor koolmonoxide is dit een zeer goede ontwikkeling. Er kleven namelijk aanzienlijke veiligheidsrisico’s aan het incorrect plaatsen en onderhouden van gashaarden. Bij CW Rustiekbouw beschikken we over de KIWA certificering. Wat de KIWA certificering is en wat deze inhoudt, leest u hier.

Audit KIWA

Ons bedrijf is na uitgebreide audit van KIWA gecertificeerd. We hebben duidelijk kunnen laten zien dat de verrichte werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen en luchttoevoer- en rookgasafvoervoorzieningen uitgevoerd worden in overeenkomst met de eisen in het NHK certificatieschema. CW Rustiekbouw is hierdoor opgenomen in een overzicht van gecertificeerde bedrijven en organisaties op de website van het KIWA en het register van de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw. Daarbij hebben onze installateurs ook direct de opleiding Module Gas gevolgd en het certificaat Gas behaald bij het NHK. Ze zijn dus nu ook officieel installateurs van haarden, kachels en rookkanalen volgens het NHK conform de nieuwe wetgeving.

Kiwa certificering CW Rustiekbouw

Professioneel geplaatst en onderhouden

CW Rustiekbouw voldoet dus aan de nieuwe veiligheidsnormen die gelden volgens de nieuwe wetgeving. Door ons in te schakelen voor werkzaamheden aan uw gashaard, weet u zeker dat uw gashaard professioneel geplaatst en onderhouden wordt. En dat is in verband met koolmonoxide dus erg belangrijk! Met al onze ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. We mogen dan ook niet voor niets het logo ‘Koolmonoxide Vrij Veilige Installatie’ hanteren op al onze socials.

Koolmonoxide vrij logo

Contact met CW Rustiekbouw

Een haard brengt warmte, comfort, rust en harmonie in een woning. Wilt u een haard in uw woning laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u kijken we naar uw wensen en de ruimte die beschikbaar is om zo een prachtig resultaat neer te zetten waar u nog lang van kunt genieten. Bel naar 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl voor meer informatie, als u vragen heeft of om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?