Content voor Ingelogde Gebruikers

NIEUWSBRIEF Mei 2020
Geen gas? Bio ethanol!

ingebouwd reservoir

bio-ethanol in jerrycan

BIO-ETHANOL (96,6%), geleverd in jerrycan/flessen

Bio-ethanol is een Premium biologische alcohol (gedenatureerd), geschikt voor sfeerhaarden.
De ethanol verbrandt in een geruisloze en aangename gele vlam, zonder stank af te geven. De met regelmaat uitgevoerde uitgebreide tests garanderen een hoge kwaliteit van onze producten. Bij de verbranding wordt de bio-ethanol uitsluitend omgezet in waterdamp en koolstofdioxide. Dit zijn de minst schadelijke verbrandingsproducten die een haard kan uitstoten!

bio-ethanol haard

voordelen bio-ethanol

GEEN GAS! Bio-ethanol!

Bio ethanol is een goede vervanger voor gas. Bio-ethanol, ook wel gel genoemd, geeft dezelfde warmte en vlammen als gas. Ethanol is een soort gel. Deze gel giet u in het eenvoudig te bedienen reservoir. Een hele avond genieten van de vlammen, zonder steeds het reservoir bij te moeten vullen. Kan overal geplaatst worden zonder kanaal.Reukloos (GEEN paraffine lucht meer!) door het hogere percentage alcohol in de ethanol. Qua veiligheid zijn de reservoirs dusdanig gemoderniseerd dat 100% veilig gestookt kan worden door de aanwezigheid van beveiligingskleppen en alarmsysteem.

Ook met afstandbediening leverbaar.

Voordelen op een rij:

 • GEEN GAS nodig
 • GEEN VERBOUWING: geen kanaal naar schoorsteen nodig
 • Geeft een prachtige GELE VLAM
 • de hele avond WARMTE : bij te vullen afhankelijk grootte reservoir om de paar dagen maar
 • alleen nodig electriciteit en zuurstof
 • KOSTEN liggen gelijk of iets lager dan gas (afhankelijk soort ethanol)
 • behoud ENERGIEBRONNEN: behoud van de fossiele brandstofbronnen. Elke liter bio-ethanol die op basis van hernieuwbare grondstoffen wordt geproduceerd, betekent het behoud van energiebronnen zoals aardolie of diesel.
 • Bescherming van het KLIMAAT
  Hernieuwbare energiebronnen zoals bio-ethanol zorgen ervoor dat er minder broeikasgassen worden geproduceerd. Buiten de energie die nodig is voor zijn productie is bio-ethanol CO2-neutraal.
 • Chemische eigenschappen: ten opzichte van de conventionele brandstoffen:
  Bio-ethanol slaat het record dankzij zijn chemische eigenschappen. Bio-ethanol heeft een hoger octaangetal dan aardolie, bevat bijna geen sulfide en is biologisch afbreekbaar.
Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?