Content voor Ingelogde Gebruikers

De vele voordelen van een bio-ethanol buitenhaard

Zit u regelmatig onder uw overkapping of veranda? Dan mag een prachtige bio-ethanol buitenhaard natuurlijk niet ontbreken. Deze terrashaard voegt warmte en sfeer toe aan uw buitenruimte. Ideaal voor het creëren van een gezellige avond. Met een bio-ethanol buitenhaard geniet u van een prachtig vlammenspel onder uw overkapping of veranda. En dat terwijl u ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent! Bio-ethanol wordt namelijk gemaakt van onttrekking uit suikerhoudende planten. Daarnaast is het ook nog eens een zeer goedkope vloeistof. En bio-ethanol heeft nog veel meer voordelen. CW Rustiekbouw vertelt u er meer over.

Sfeerelement onder elke overkapping en veranda

Voor wie op zoek is naar een terrashaard, is de bio-ethanol buitenhaard een uitstekende keuze. Bio-ethanol buitenhaarden zorgen voor sfeer onder elke overkapping en veranda. Voor deze haarden is namelijk geen luchtkanaal nodig. Hierdoor zijn ze overal te plaatsen. Met een prachtig vlammenspel waar u urenlang van kunt genieten, zorgt de bio-ethanol buitenhaard niet alleen voor een prachtig aanzicht, maar ook voor de nodige ontspanning. Het vlammenspel wordt namelijk door velen als rustgevend ervaren. En het zachte, warme licht van de vlammen zorgt natuurlijk ook voor meer gezelligheid onder uw overkapping of veranda.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Eenvoudig in gebruik

Een bio-ethanol buitenhaard werkt op een brandbare vloeistof. U hoeft alleen maar de vloeistof bij te vullen en de terrashaard te ontsteken met uw afstandsbediening om te kunnen genieten van een prachtig vlammenspel onder uw overkapping of veranda. Zo eenvoudig is een bio-ethanol buitenhaard in gebruik! Een volledig gevulde bio-ethanol haard kan wel 6 uur branden. Wilt u de haard uit hebben? Dan drukt u op de uit-knop op uw afstandsbediening om de vlammen te doven. Gemakkelijk én veilig!

Bio ethanol haard in woonkamer

Geen rookoverlast

Een ander voordeel van een bio-ethanol buitenhaard is dat u geen rookoverlast heeft.U kunt daarnaast genieten van een aangenaam warm vuur zonder de rookgeur! Als u kiest voor een terrashaard op bio-ethanol onder uw overkapping of veranda, raden we u wel aan om bio-ethanol te gebruiken met een alcoholpercentage van 96.6% of hoger, omdat dit de schoonste verbranding oplevert. Bio-ethanal haarden zijn dan ook heel geschikt voor binnenshuis gebruik.

Meer informatie over bio-ethanol buitenhaarden van CW Rustiekbouw?

Bij CW Rustiekbouw hebben we bio-ethanol buitenhaarden voor elke buitenruimte. Zowel voor onder uw overkapping als voor onder uw veranda. Onze bio-ethanol buitenhaard is dé perfecte terrashaard, die niet alleen voor warmte zorgt, maar ook voor sfeer. En dat zonder geur- en rookoverlast! Wilt u meer weten over bio-ethanol buitenhaarden? Of heeft u vragen voor ons? Bel gerust naar 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?