Content voor Ingelogde Gebruikers

Onze gaskachel of open haard voor uw woning in Zwolle

Zoekt u een prachtige kachel of haard voor uw woning in Zwolle? Kom dan eens kijken in de showroom van CW Rustiekbouw! Wij zijn experts in het leveren en installeren van haarden en kachels, welke wij in diverse types, maten en stijlen aanbieden. Of u nu een pelletkachel of inbouw gashaard zoekt, bij ons vindt u het. Wij bieden onder andere een:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

En wij bieden nog veel meer kachels en haarden aan. Kom dan ook gerust eens vanuit Zwolle naar onze showroom in Heusden om vrijblijvend inspiratie op te doen.

Een gaskachel of houtkachel voor uw ruimte?

Twee kachels waar u voor kunt kiezen zijn de gaskachel en houtkachel. Een gaskachel biedt alle comfort, daar u met een enkele druk op de knop al kunt genieten van een verwarmd huis. Een inbouw gashaard kunt u stijlvol laten verwerken in de muur van uw ruimte, zodat deze perfect binnen uw interieur past. Gaat u toch liever voor de ouderwetse houtkachel? Dat begrijpen wij maar al te goed, daar het geknisper van het hout veel sfeer brengt. Hierbij kunt u tevens kiezen voor een inbouw houtkachel. Uiteraard zijn dit niet de enige opties, want ook de pelletkachel of elektrische sfeerhaard zijn haarden die wij binnen ons assortiment hebben. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

de elektrische haard: een moderne haard

Indien u de wens heeft een sfeerhaard te installeren, maar het niet mogelijk is een traditionele open haard in uw woning in Zwolle te plaatsen, is de elektrische haard zeker aan te raden. Het is een modern en stijlvol alternatief. En het goede nieuws is dat deze haarden tegenwoordig een realistisch vuurbeeld geven en voor veel warmte zorgen.

Zwolle

Leg ook een rookkanaal aan

U kunt ervoor kiezen zelf een rookkanaal aan te leggen, maar dit raden wij u meestal niet aan. Zo kan een onjuist aangelegd rookkanaal gevaren opleveren voor uw veiligheid. Schakel het liefst dan ook een professional in. CW Rustiekbouw heeft ervaren experts in dienst die uw kachelpijp vakkundig kunnen installeren. Wenst u een rookkanaal aan te leggen door een expert? Neem dan gerust contact met ons op.

Een buitenhaard, sfeer in uw tuin

Heeft u al eens gedacht aan een buitenhaard of terrashaard voor uw tuin? Dit brengt gegarandeerd veel sfeer. Ook de warmte die de haard afgeeft, zorgt ervoor dat u nog lang in de tuin kunt genieten met uw gezelschap. Zelfs wanneer de temperaturen dalen. Uw ideale terrashaard of buitenhaard vindt u ongetwijfeld binnen het assortiment van CW Rustiekbouw.

Neem contact op voor uw haard of kachel in Zwolle

Wenst u nu nog meer informatie omtrent een kachel of haard voor u in Zwolle of wilt u direct uw gewenste model laten installeren? Bel dan naar CW Rustiekbouw. Wij bieden de beste ondersteuning, van de zoektocht naar een kachel of haard tot de plaatsing hiervan. U kunt ons bellen via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar uw ideale kachel of haard voor in Zwolle.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?