Content voor Ingelogde Gebruikers

Onze gaskachel of open haard voor uw woning in Zoetermeer

Zoekt u direct een kachel of haard voor uw woning in Zoetermeer? Kom dan eens kijken in de showroom van CW Rustiekbouw! Wij specialiseren ons in de levering en installatie van kachels en haarden. Deze bieden wij in diverse types en stijlen aan. Of u nu een inbouw gashaard of pelletkachel wenst, bij ons kunt u het vinden. Ons assortiment bestaat uit de:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

Wij hebben tevens nog andere kachels en haarden aan te bieden. Rijd eens vanuit Zoetermeer naar onze showroom in Heusden, zodat u ons uitgebreide aanbod kunt bekijken.

Een gaskachel of houtkachel voor uw woning?

U kunt bij ons onder andere kiezen voor een houtkachel of gaskachel. Een gaskachel heeft u veel comfort te bieden, omdat u door alleen op de knop te drukken al profiteert van een verwarmde woning. Een inbouw gashaard kunt u stijlvol laten verwerken in uw woning, om deze geheel aan uw interieur aan te passen. Wilt u liever een sfeervolle houtkachel in uw woning? Een goede keuze, want het ouderwetse geknisper van het hout brengt veel sfeer. U hierbij kiezen uit een inbouw houtkachel of een gewone houtkachel. Dit is echter niet het enige wat wij te bieden hebben, daar wij ook beschikken over bijvoorbeeld de elektrische sfeerhaard en de pelletkachel. Wij vertellen u graag meer over de opties hiervan.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

de elektrische haard, een ware aanrader

Wie weet heeft u de wens een sfeerhaard te laten installeren, maar is dit in uw woning in Zoetermeer niet mogelijk. De elektrische haard is dan een zeer aan te raden alternatief. Het is een moderne haard, die een realistisch vuurbeeld afgeeft en bijna niet te onderscheiden valt van de andere haarden. Ook geeft de elektrische haard veel warmte af.

Zoetermeer

Denk ook aan het rookkanaal

U heeft de keuze om zelf een rookkanaal aan te leggen, maar het beste is om hiervoor een specialist in te schakelen. Een niet goed aangelegd rookkanaal kan gevaar opleveren voor uw veiligheid. Zet een professional van CW Rustiekbouw in, zodat uw kachelpijp vakkundig geïnstalleerd wordt. Wilt u spoedig een rookkanaal aan laten leggen door een van onze experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een buitenhaard, sfeer in de tuin

Is een buitenhaard of terrashaard wat u wenst voor uw tuin? Sfeer is u dan gegarandeerd. Tevens zorgt de warmte ervoor dat u nog lang buiten kunt genieten met uw gezelschap. Ook wanneer er sprake is van dalende temperaturen. U vindt uw ideale buitenhaard of terrashaard ongetwijfeld binnen onze uitgebreide collectie.

Neem contact op voor uw haard of kachel in Zoetermeer

Wilt u meer weten omtrent het plaatsen van een kachel of haard bij u in Zwolle? Of wilt u ons direct inschakelen voor de installatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van uw ideale kachel of haard en de installatie hiervan. Bel06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Spoedig komen wij dan uw kachel, haard of kachelpijp in Zoetermeer installeren op een zorgvuldige wijze.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?