Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Zaanstad

Wenst u voor uw woning in Zaanstad een nieuwe kachel of haard? Bekijk dan eens het kwalitatieve assortiment van CW Rustiekbouw! Of u nu een gashaard, pelletkachel of juist een elektrische haard zoekt, wij leveren ze. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren en installeren van kachels en haarden. In ons assortiment vindt u onder andere een:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Maar wij hebben nog veel meer te bieden. U kunt in onze showroom nog vele kachels en haarden vinden. Stap dan ook gerust eens in de auto in Zaanstad en rijd naar onze showroom in Heusden voor ons volledige assortiment.

Wenst u een houtkachel of gaskachel?

Heeft u al een idee of u voor een houtkachel of juist voor een gaskachel kiest? De gaskachel wordt veel gekozen, daar dit een gebruiksvriendelijke haard is en deze veel comfort biedt. U hoeft enkel op de knop te drukken om uw woning te verwarmen. Indien u de haard in uw woning wilt verwerken als inbouw gashaard, creëert u een mooi geheel. Dit is dan ook een veel gekozen optie. De houtkachel is net zo’n populaire kachel. Het geknetter van deze haard geeft een nostalgisch gevoel en brengt veel sfeer in de ruimte. Wilt u het liefst een inbouw houtkachel? Ook dat is mogelijk. Vraag onze adviseur wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, veel gekozen en modern

De elektrische haard is een eveneens veel gekozen haard. Het is een moderne haard en het leuke is dat deze bijna niet te onderscheiden valt van de gaskachel en houthaard. Dit komt door het realistische vuurbeeld van de haard, wat voor veel sfeer zorgt. Het kan zijn dat een traditionele haard bij u in Zaanstad niet mogelijk is. Een elektrische haard is dan het beste alternatief. U profiteert hierbij eveneens van veel comfort. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Zaanstad

Een buitenhaard voor gezellige avonden

Bent u van plan een buitenhaard of terrashaard aan te schaffen om uw tuin in Zaanstad van meer sfeer te voorzien? Een goede keuze. De buitenhaard biedt namelijk veel sfeer en warme avonden met familie en/of vrienden zijn u gegarandeerd. Onze buitenhaarden worden geheel op maat aangeboden. U heeft bij ons tevens de keuze uit diverse maten en designs.

Het rookkanaal, van belang voor uw haard

Wenst u een houthaard of gaskachel aan te schaffen, dan is een rookkanaal zeker niet iets om te vergeten. Leg deze niet zelf, maar laat een specialist deze leggen. Zo gebeurt dit op de juiste vakkundige wijze. Kies voor een van de experts van CW Rustiekbouw, zodat de aanleg van uw kachelpijp in Zaanstad zorgvuldig en snel plaatsvindt.

Neem contact op voor uw open haard of gaskachel in Zaanstad

Bent u van plan snel een haard of kachel te laten installeren in Zaanstad om de kou buiten te houden? Zet dan vandaag nog een expert van CW Rustiekbouw in. Uw installatie verrichten wij dan spoedig. Neem contact op via: 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Dan komen wij snel bij u in Zaanstad voor een professionele installatie van uw kachel of haard.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?