Content voor Ingelogde Gebruikers

Gaskachel of open haard voor uw woning in Venlo

Wilt u ook een mooie kachel of haard voor uw woning in Venlo? CW Rustiekbouw kan u helpen bij de zoektocht! Er is immers ontzettend veel aanbod. Bij ons heeft u alles op een plek, van pelletkachel tot elektrische haard! Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Maar dat is natuurlijk niet het enige! In onze showroom vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Kom daarom vanuit Venlo eens langs bij ons in Heusden om inspiratie op te doen.

Kiest u een gaskachel of houtkachel?

Weet u al of u een gaskachel of houtkachel wilt? Een houtkachel is perfect wanneer u lekker zelf een vuurtje aan wilt maken, en wilt genieten van een knisperende haard. De inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in de muur van uw woning. Zo past de inbouw houtkachel altijd perfect bij uw interieur. Gaat u toch liever voor gemak? Met een gaskachel is slepen met hout verleden tijd. Hiermee heeft u namelijk met een druk op de knop een gezellig vuurtje. Ook de inbouw gashaard kan stijlvol verwerkt worden in uw interieur. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige opties! Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: modern en sfeervol

Tegenwoordig zien wij dat mensen steeds meer kiezen voor de elektrische haard. Dit komt omdat het vuurbeeld van de elektrische haard zo realistisch is dat het bijna niet meer te onderscheiden is van het vuur van een gaskachel of houthaard. Bovendien geeft een elektrische sfeerhaard in veel gevallen ook warmte af. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om een traditionele sfeerhaard te installeren in uw woning in Venlo, dan biedt de elektrische sfeerhaard een stijlvol alternatief.

Venlo

Een tuinhaard kopen in Venlo

Wilt u ook meer sfeer aanbrengen in uw tuin in Venlo? Dan kan een buitenhaard of terrashaard een goede uitkomst zijn! De terrashaard biedt niet alleen veel gezelligheid, maar doordat een buitenhaard zo veel warmte afgeeft kunt u ook nog veel langer buiten zitten als de temperaturen dalen. Natuurlijk kunt u ook voor een buitenhaard of terrashaard gewoon terecht bij CW Rustiekbouw.

Het rookkanaal aanleggen

Bij de aanschaf van een kachel of haard moet u ook rekening houden met het rookkanaal aanleggen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dit raden wij sterk af. Wanneer er namelijk iets fout gaat bij het rookkanaal aanleggen, kan dat een gevaar vormen voor uw veiligheid. De experts van CW Rustiekbouw staan voor u klaar om de kachelpijp van uw gaskachel of open haard te installeren. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het aanleggen van de kachelpijp.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een kachel of haard laten installeren in Venlo? Schakel dan de hulp in van CW Rustiekbouw. Wij helpen u met het kiezen van het kachelmodel tot aan het rookkanaal aanleggen! Bel 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Bij CW Rustiekbouw vindt u de perfecte sfeerhaard voor uw woning in Venlo.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?