Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Utrecht

Wilt u voor uw woning in Utrecht een mooie kachel of haard aanschaffen? Ontdek het grote aanbod van CW Rustiekbouw! Van pelletkachel tot inbouw gashaard, in ons aanbod vindt u al gauw waar u naar op zoek bent. Wenst u een kachel of haard te laten installeren in uw woning, dan is de keuze werkelijk reuze. CW Rustiekbouw biedt u de volgende soorten aan:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En hier blijft het niet bij. Wilt u ons volledige aanbod aanschouwen, rijd dan gerust eens vanuit Utrecht naar onze showroom in Heusden. De koffie staat klaar.

Kiest u een houtkachel of een gaskachel?

Weet u al wat voor soort kachel u wenst? Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een houtkachel of gaskachel. De gaskachel is eenvoudig in gebruik en comfortabel. U heeft hier immers geen hout voor nodig. Door slechts op de knop te drukken, geniet u al van een warme haard. U kunt kiezen voor een inbouw gashaard en deze laten verwerken in uw woning. Zo krijgt u een mooi geheel. Ook de houtkachel is nog altijd populair. Niets gaat boven het geknetter van een ouderwets houtvuur, wat veel sfeer met zich meebrengt. Indien u een inbouw houtkachel kiest, kan deze gemakkelijk in uw woning gebouwd worden. Neem voor de mogelijkheden gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: modern en sfeervol

Een meer moderne haard is de elektrische haard, welke bijna niet te onderscheiden is van een gaskachel of houthaard. Dit komt door het realistische vuurbeeld dat deze kachel afgeeft. Het is een ideale optie wanneer u in uw woning niet de mogelijkheid heeft een traditionele open haard te plaatsen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Utrecht

Uw tuin sieren met een buitenhaard

Een terrashaard of buitenhaard voor uw woning in Utrecht maakt uw tuin net wat sfeervoller.
U krijgt zo niet alleen een stukje gezelligheid in uw tuin, maar profiteert ook van een langdurige warmte. Zo kunt u nog lang ‘s avonds in de tuin genieten met familie of vrienden. Bij ons vindt u uw buitenhaard op maat, welke altijd past bij uw smaak en tuin.

Leg ook een rookkanaal aan

Wenst u een houthaard of gaskachel in Utrecht, dan is ook het aanleggen van een rookkanaal benodigd. U kunt deze zelf aanleggen, maar wij raden dit toch af. Kies in plaats hiervan voor een professional, zoals CW Rustiekbouw. Wij beschikken ook over de expertise om een rookkanaal aan te leggen, welke wij snel kunnen installeren. Wilt u ons inzetten voor de aanleg van uw kachelpijp, bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Utrecht

Wilt u snel uw kachel of haard laten installeren in uw woning in Utrecht? Bel dan direct met onze professional, zodat u een keuze kunt maken uit onze kachels of haarden. Ook bij het aanleggen van een rookkanaal kunt u, indien u onze hulp wenst, contact opnemen via
06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Met CW Rustiekbouw heeft u uw ideale kachel of haard snel in Utrecht in huis.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?