Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Tilburg

Wilt u voor uw woning in Tilburg snel een mooie kachel of haard kopen? Ontdek het brede aanbod van CW Rustiekbouw! Uw pelletkachel, inbouw gashaard of andere gewenste kachel, heeft u binnen ons assortiment zo gevonden. Wilt u een kachel of haard laten installeren in uw woning, dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u klaarstaan. Zo bieden wij u het volgende:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En dat is niet alles, want in onze showroom in Heusden hebben wij nog meer aanbod voor u. Rijd dan ook gerust eens vanuit Tilburg naar Heusden om onze haarden en kachels te komen bekijken.

Wenst u een houtkachel of gaskachel?

Wilt u een houtkachel of gaskachel voor uw woning of bent u hier nog niet over uit?
Een gaskachel is zowel comfortabel als vriendelijk in gebruik. U hoeft immers niet voor hout te zorgen. Alleen door op de knop te drukken, heeft u al binnen een mum van tijd een verwarmde woning. Wilt u de haard mooi laten verwerken in de woning, kies dan voor een inbouw gashaard. Zo creëert u een prachtig geheel. Ook de houtkachel is een veelgekozen kachel. Het ouderwetse geknetter van het hout zorgt voor veel sfeer in de ruimte. Hierbij kunt u tevens kiezen voor een inbouw houtkachel, welke op een vakkundige wijze in uw woning kan worden gebouwd. Neem contact met ons op voor de opties.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, gemak en sfeer

Een elektrische haard wordt veel gekozen, omdat deze haard modern is en nauwelijks te onderscheiden valt van een gaskachel of houthaard. De reden hiervoor is dat de elektrische haard een realistisch vuurbeeld afgeeft en in evenveel warmte voorziet. Het kan zijn dat het in uw woning in Tilburg niet mogelijk is een traditionele haard te installeren. Dan is dit wellicht een goede optie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van onze elektrische haard.

Tilburg

Volop sfeer met een tuinhaard

U kunt met een buitenhaard of terrashaard voor uw woning in Tilburg voor veel sfeer zorgen.
Niet alleen de gezelligheid is waar u van profiteert, maar ook van een langdurige warmte. Hierdoor kunt u nog lang in de avond met familie en vrienden in de tuin genieten. U vindt bij ons snel een buitenhaard op maat, omdat wij onze haarden in diverse vormen, maten en stijlen aanbieden.

Laat ook een rookkanaal aanleggen

Kiest u voor de installatie van een gaskachel of houthaard in Tilburg, laat dan ook een rookkanaal aanleggen. Dit zelf doen raden wij u ten zeerste af. Dit daar een expert precies weet hoe deze het beste aangelegd kan worden. Gelukkig beschikt CW Rustiekbouw over veel expertise hieromtrent. Uw rookkanaal leggen wij dan ook snel doch vakkundig aan. Wilt u direct een kachelpijp aan laten leggen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Tilburg

Wilt u snel een haard of kachel in uw woning in Tilburg laten installeren, dan raden wij u aan vandaag nog contact op te nemen met onze expert. Uw ideale kachel of haard kunt u zo direct uitkiezen. Ook voor het aanleggen van een rookkanaal, kunt u contact met ons opnemen via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij komen graag uw gewenste haard of gaskachel bij u in Tilburg installeren!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?