Content voor Ingelogde Gebruikers

De mooiste gaskachel of open haard voor uw woning in Rotterdam

Wilt u ook met een kachel of haard meer sfeer toevoegen aan uw woning in Rotterdam? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, in ons grote aanbod vindt u het gegarandeerd! Voor het aanschaffen van een kachel of haard voor uw woning in Rotterdam zijn er vele mogelijkheden. Een greep uit ons aanbod:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Daarom raden wij u zeker aan om vanuit Rotterdam eens langs te komen in onze mooie showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een gaskachel of een houtkachel. De gaskachel is erg makkelijk want u hoeft niet met hout te slepen om hem aan te maken. Dit kan al heel simpel met een druk op de knop. Een inbouw gaskachel kan mooi weggewerkt worden in de muur van uw huis in Rotterdam. Zo vormt de inbouw gaskachel een geheel met uw woning. Hoort u liever het gezellig geknetter van een houtvuurtje? Kies dan voor een houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan mooi in de muur van uw woning verwerkt worden. Maar dit zijn niet de enige opties! Neem bijvoorbeeld eens contact met ons op voor meer informatie over de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Wij staan u graag te woord.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: een alternatief voor de traditionele haard

Het vuur van een goede elektrische haard is bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Het vuurbeeld van de elektrische haard is namelijk ontzettend realistisch, en hij kan in veel gevallen ook warmte afgeven. Wanneer het installeren van een traditionele houthaard in Rotterdam geen optie voor u is kan de elektrische sfeerhaard een mooi alternatief zijn.

Rotterdam

Het rookkanaal aanleggen

Het rookkanaal aanleggen is een belangrijke taak wanneer u een houthaard of gaskachel aanschaft. U kunt zelf het rookkanaal aanleggen, maar dat raden wij niet aan. We adviseren u om hiervoor een professional in te schakelen. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Ook de mogelijkheden voor het aanleggen van de kachelpijp kunt u met ons bespreken door contact op te nemen.

Een terrashaard in uw tuin in Rotterdam

Een mooie buitenhaard of terrashaard kan veel sfeer toevoegen aan uw tuin in Rotterdam. Een buitenhaard zorgt niet alleen maar voor meer sfeer, maar met een terrashaard kunt ook veel langer genieten door lekker buiten te zitten. Een buitenhaard kopen doet u natuurlijk gewoon bij CW Rustiekbouw. In ons grote aanbod is altijd een mooie buitenhaard te vinden die precies bij uw tuin in Rotterdam past!

Contact met CW Rustiekbouw

Bent u ook toe aan het aanschaffen van een mooie haard of kachel voor uw woning? Schakel dan de hulp in van CW Rustiekbouw. Van het kiezen welke kachel of haard het beste bij uw smaak past tot aan het rookkanaal aanleggen, u kunt bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij helpen graag met het vinden van een mooie sfeerhaard die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?