Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Nijmegen

Wilt u voor uw woning in Nijmegen direct een mooie kachel of haard kopen? Ontdek het volledige aanbod van CW Rustiekbouw! Uw inbouw gashaard, pelletkachel of elektrische kachel heeft u bij ons al snel gevonden. Wenst u een kachel of haard te laten installeren in uw woning, dan staat u een zeer uitgebreid aanbod te wachten. Ons aanbod bevat onder andere:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Maar dat is zeker niet het enige. Wij beschikken in onze showroom in Heusden over een nog veel uitgebreider aanbod. Maak dan ook eens gerust een uitstapje vanuit Nijmegen naar Heusden om onze showroom te komen bezichtigen.

Een houtkachel of gaskachel voor uw woning?

Wilt u een houtkachel voor uw woning? Of wenst u juist een gaskachel? De gaskachel staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en comfort. Hout halen en opslaan is niet meer nodig met deze kachel. Drukt u op de knop, dan is binnen enkele tijd uw ruimte al geheel verwarmd. Indien u uw haard in de woning wenst te verwerken, is een inbouw gashaard aan te raden. Een mooi geheel is u dan gegarandeerd. Een houtkachel wordt eveneens veel gekozen. Het ietwat ouderwetse geknetter hiervan geeft een gevoel van sfeer en nostalgie. En ook deze haard kunt u laten inbouwen als inbouw houtkachel. Dit doen wij op een zorgvuldige wijze. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, de sfeer van een echte haard

Een elektrische haard is een veel gekozen haard. Het is een moderne haard die nauwelijks te onderscheiden is van een gaskachel of houthaard. Een elektrische haard geeft namelijk een realistisch vuurbeeld en zorgt eveneens voor veel warmte. Misschien is een traditionele haard niet mogelijk in uw woning in Nijmegen, waardoor een elektrische haard aantrekkelijker is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bel dan gerust met onze adviseur.

Nijmegen

Volop sfeer met een buitenhaard

Een terrashaard of buitenhaard brengt ongetwijfeld veel sfeer in uw tuin in Nijmegen. U profiteert niet enkel van gezelligheid, maar eveneens van een lang aanhoudende warmte. U kunt hierdoor nog lang met uw familie en vrienden in de tuin zitten zonder kou te vatten. Uw buitenhaard op maat kunt u al snel vinden binnen ons assortiment, daar wij diverse maten en stijlen in ons aanbod hebben.

Leg ook een rookkanaal aan

Wenst u een gaskachel of houthaard in Nijmegen te installeren, dan dient u ook een rookkanaal aan te leggen. Dit zelf doen raden wij u niet aan. Een professional weet namelijk exact hoe deze juist gelegd dient te worden. Bij CW Rustiekbouw beschikken wij over de juiste kennis en kunde om uw rookkanaal te leggen. Dit doen wij snel en op een vakkundige wijze. Wilt u ons inschakelen voor de aanleg van uw kachelpijp? Bel ons dan en maak een afspraak.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Nijmegen

Wilt u een vakkundige installatie van uw haard of kachel in Nijmegen laten verrichten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Kies uw ideale haard of kachel uit, zodat wij deze vakkundig kunnen installeren. Ook voor de aanleg van uw kachelpijp kunt u ons bellen via
06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Spoedig komen wij dan bij u in Nijmegen langs voor een secure installatie van uw haard of gaskachel.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?