Content voor Ingelogde Gebruikers

Meer sfeer in uw woning in Mechelen

Zoekt u een manier om sfeer toe te voegen aan uw woning in Mechelen? Neem dan eens contact op met CW Rustiekbouw voor een mooie kachel of haard. Wij hebben een groot aanbod, van pelletkachel tot inbouw haard! Vandaar dat er altijd wel iets tussen zit wat bij uw interieur past. U heeft ontzettend veel keuzemogelijkheden wanneer u een kachel of haard aanschaft. Zo kunt u kiezen tussen onder andere een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wanneer u inspiratie op wilt doen kunt u vanuit Mechelen natuurlijk langskomen in onze mooie showroom in Heusden.

Houtkachel of gaskachel

Zo heeft u de optie om te kiezen tussen een houtkachel of een gaskachel. De houtkachel is ideaal wanneer u ervan houdt om zelf uw eigen hout te verzamelen en uw huis te verwarmen met een lekker knisperend vuurtje. De inbouw houtkachel wordt mooi verwerkt in de muur van uw woning in Mechelen. Zo vormt de inbouw houtkachel een geheel met uw interieur. Gaat u liever voor gemak? Dan is de gaskachel een goede keuze. U hoeft dan niet te sleuren met hout om hem aan te maken, maar u creëert een mooi vuurtje met een druk op de knop. Ook de inbouw gaskachel kan stijlvol verwerkt worden in uw interieur. Natuurlijk zijn dit niet de enige mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Wij vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: sfeer zonder gedoe

Denkt u nog steeds dat het vuur van een elektrische haard er nep uit ziet? Dat is al lang niet meer zo! Het vuurbeeld van een elektrische haard is bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een houthaard of gaskachel. De elektrische sfeerhaard geeft tegenwoordig ook nog eens in veel gevallen warmte af. Daarom is de elektrische sfeerhaard een ideaal alternatief wanneer u een houthaard wilt, maar dit niet mogelijk is in uw woning in Mechelen.

Mechelen

Het rookkanaal aanleggen

Bij de installatie van een houthaard of gaskachel is een rookkanaal aanleggen erg belangrijk. U kunt kiezen voor zelf het rookkanaal aanleggen, maar dat raden wij u af. Wij adviseren namelijk om hiervoor een professional in te schakelen. De specialisten van CW Rustiekbouw komen graag voor u de kachelpijp installeren. Zo weet u zeker dat het goed en veilig gebeurd. Neem voor het aanleggen van een kachelpijp in uw woning in Mechelen contact met ons op.

Een buitenhaard zorgt voor sfeer

U kunt veel sfeer toevoegen aan uw tuin in Mechelen door een buitenhaard of terrashaard toe te voegen. Een buitenhaard zorgt buiten extra sfeer er ook nog eens voor dat u veel meer buiten kunt zitten. Wanneer de temperaturen dalen en veel mensen naar binnen gaan, kunt u met een terrashaard namelijk lekker buiten blijven. In ons grote aanbod vindt u altijd een mooie buitenhaard die precies past bij uw smaak, en uw tuin in Mechelen.

Neem contact op

Wilt u uw woning in Mechelen ook sfeervoller maken met een mooie kachel of haard? Neem dan eens contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een mooi model tot het rookkanaal aanleggen, wij staan voor u klaar! U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij helpen met het vinden van een sfeerhaard die perfect bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?