Content voor Ingelogde Gebruikers

De mooiste gaskachel of open haard voor uw woning in Maastricht

Zoekt u een mooie kachel of haard voor uw huis in Maastricht? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! In ons grote aanbod vindt u gegarandeerd waarnaar u op zoek bent. Wij hebben het, van pelletkachel tot inbouw gashaard! Wanneer u de beslissing neemt om een kachel of haard te laten installeren in uw woning in Maastricht heeft u ontzettend veel keuze. Zo kunt u kiezen voor onder andere een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

En nog veel meer! Wij raden u daarom aan om vanuit Maastricht eens langs te komen in onze mooie showroom in Heusden.

Houtkachel of gaskachel?

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een houtkachel of een gaskachel. De gaskachel biedt gemak en comfort, want u hoeft niet met hout te slepen om hem aan te zetten. Dit kan met een druk op de knop! U kunt kiezen voor een inbouw gashaard die mooi verwerkt kan worden in de muur van uw huis in Maastricht. Zo wordt de inbouw gashaard een geheel met uw woning. Een houtkachel heeft weer als voordeel dat u het ouderwets geknetter van een warm houtvuurtje kunt horen. Ook de inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in de muur van uw woning. Wanneer u contact met ons op neemt, vraag dan ook eens naar de mogelijkheden voor een elektrische sfeerhaard of pelletkachel!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: net zo veel sfeer zonder gedoe!

Het vuur van een gaskachel is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van dat van een houthaard of gaskachel. Een elektrische haard heeft een heel realistisch vuurbeeld, en geeft bovendien in veel gevallen ook nog eens warmte af. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een traditionele open haard in uw woning te installeren kan de elektrische sfeerhaard dus een goed alternatief zijn.

Maastricht

Een buitenhaard in uw tuin in Maastricht

Een buitenhaard of terrashaard is een excellente manier om meer sfeer toe te voegen aan uw tuin in Maastricht. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer gezelligheid buiten, maar door de warmte van de terrashaard kunt u veel langer aangenaam buiten zitten. Een buitenhaard aanschaffen doet u natuurlijk ook bij CW Rustiekbouw! In ons grote aanbod is altijd wel een buitenhaard te vinden die precies bij uw smaak, en uw tuin in Maastricht past.

Het rookkanaal aanleggen

Houd er rekening mee dat u bij de aanschaf van een houthaard of gaskachel ook een kachelpijp nodig heeft. Het rookkanaal aanleggen kunt u zelf doen, maar dat raden wij niet aan. Wij adviseren u om hier de hulp van een professional voor in te schakelen. CW Rustiekbouw kan ook voor u het rookkanaal aanleggen. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Om de mogelijkheid van de aanleg van de kachelpijp te bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van deze informatie ook besloten om een kachel of haard te nemen voor uw huis in Maastricht? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een mooie kachel of haard die bij uw woning past, tot het rookkanaal aanleggen, wij regelen het voor u! Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij helpen u met het kiezen van een sfeerhaard die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?