Content voor Ingelogde Gebruikers

Meer sfeer in uw woning in Luik

Bent u op zoek naar een manier om meer sfeer toe te voegen aan uw woning in Luik? Dan kan een kachel of haard de uitkomst bieden! Bij CW Rustiekbouw hebben we een groot assortiment van inbouw haard tot pelletkachel. Er zit dus altijd wel iets bij wat bij uw interieur past. Voor de aanschaf van een kachel of haard heeft u veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Kom dan vanuit Luik eens langs in onze mooie showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel

Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over een gaskachel of houtkachel? Met een gaskachel heeft u het ultieme genot van een mooi vuurtje zonder dat u met hout moet slepen om het aan te maken. Dat kan namelijk al met een druk op de knop. Een inbouw gaskachel kan op een mooie manier verwerkt worden in uw interieur. Zo past de inbouw gaskachel precies bij uw huis in Luik. Wilt u echter zelf hout kappen om een lekker vuurtje mee te maken? Dan bent u op zoek naar een houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan mooi in de muur van uw woning verwerkt worden. Dit zijn uiteraard niet de enige opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pelletkachel of een elektrische sfeerhaard? Hier vertellen wij u graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard biedt een stijlvol alternatief

Het vuur van een elektrische haard is nep? Dat klopt al lang niet meer! Het vuurbeeld van een moderne elektrische haard is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een houthaard of gaskachel. Bovendien geeft de elektrische sfeerhaard in veel gevallen ook nog eens warmte af. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een houthaard in uw woning in Luik te installeren, kan een elektrische sfeerhaard een mooi alternatief zijn.

Luik

Het rookkanaal aanleggen

Bij het installeren van een houthaard of gaskachel is het rookkanaal aanleggen niet bepaald onbelangrijk. Dit rookkanaal aanleggen kunt u zelf doen, maar wij raden aan om dit aan een professional over te laten. De specialisten van CW Rustiekbouw komen bij u langs om de kachelpijp te installeren. Zo is uw haard of kachel gegarandeerd veilig geïnstalleerd. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheid voor het aanleggen van de kachelpijp bij u in Luik.

Sfeer in uw tuin met een buitenhaard

Wilt u meer sfeer in uw tuin in Luik? Daar kan een terrashaard of buitenhaard voor zorgen! Een terrashaard zorgt niet alleen maar voor meer sfeer, maar de warmte van een buitenhaard zorgt er ook voor dat u langer van uw tuin kunt genieten wanneer de temperaturen verlagen. In ons grote aanbod vindt u altijd een mooie buitenhaard die uw tuin in Luik kan verfraaien.

Neem contact op

Bent u er nu ook van overtuigd dat uw woning in Luik een mooie kachel of haard kan gebruiken? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Wij helpen u met de keuze van de haard of kachel tot aan het rookkanaal aanleggen! U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij helpen met het vinden van een sfeerhaard die perfect bij u past.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?