Content voor Ingelogde Gebruikers

De mooiste gaskachel of open haard voor uw woning in Leuven

Wenst u voor uw woning in Leuven een mooie kachel of haard? Maak kennis met het grote aanbod van CW Rustiekbouw! In ons aanbod vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Of u nu een pelletkachel of een inbouw gashaard zoekt. Indien u de wens heeft een kachel of haard in uw woning te laten installeren, dan kunt u kiezen uit de volgende soorten die wij aanbieden:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En dat is nog lang niet alles. Rijd gerust eens vanuit Leuven naar onze showroom in Heusden, zodat u ons totaalaanbod haarden en kachels kunt bekijken.

Gaat u voor een houtkachel of een gaskachel?

U heeft bij ons onder andere de keuze tussen een houtkachel of gaskachel. Een gaskachel is zeer gemakkelijk in gebruik en biedt veel comfort, daar u hier niet iedere keer hout voor nodig heeft. Met een enkele druk op de knop geniet u al van een fijne sfeerhaard. Kies voor een inbouw gashaard, zodat deze verwerkt wordt in uw woning om een mooie samenhang te creëren. U kunt uiteraard ook voor een houtkachel kiezen. Dit heeft als voordeel dat u het ouderwetse geknetter van een warm houtvuur hoort, wat zeer sfeervol is. Hierbij heeft u eveneens de keuze uit een inbouw houtkachel, welke u in de muur van uw woning kunt laten inbouwen. Neem ook gerust contact met ons op om te vragen naar de andere mogelijkheden zoals een pelletkachel of elektrische sfeerhaard.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: sfeervol en comfortabel

Een elektrische haard wordt tegenwoordig steeds meer gezien. Het vuurbeeld kent bijna geen onderscheid meer met het vuur van een houthaard of de gaskachel. Het vuurbeeld van een elektrische haard is namelijk erg realistisch en geeft vaak ook warmte af. Indien u niet de mogelijkheid heeft om een traditionele open haard in uw woning in Leuven te installeren, is een elektrische sfeerhaard zeker een aanrader.

Leuven

Een buitenhaard voor uw tuin

Met een buitenhaard of terrashaard voor uw woning in Leuven voegt u net even wat extra sfeer toe aan uw tuin. Een buitenhaard geeft niet alleen gezelligheid, maar ook genoeg warmte. U kunt langer buiten genieten met uw drankje en hoeft geen kou te vatten. Uw buitenhaard op maat vindt u bij CW Rustiekbouw. Bij ons vindt u altijd een buitenhaard die past bij uw smaak en tuin in Leuven.

Aanleggen van een rookkanaal

Indien u de keuze maakt voor een gaskachel of houthaard, is ook een kachelpijp een vereiste. U kunt ervoor kiezen zelf een rookkanaal aan te leggen, maar wij raden u toch aan dit door een professional te laten doen. Bij CW Rustiekbouw zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van een rookkanaal. Uw kachelpijp hebben wij binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Wenst u ons in te schakelen voor de aanleg van uw kachelpijp, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Leuven

Wenst u vandaag nog uw kachel of haard te laten installeren in uw woning in Leuven? Neem dan direct contact op met onze professionals, zodat u uw gewenste kachel of haard kunt uitkiezen. Ook indien u een rookkanaal wenst aan te laten leggen, kunt u ons bellen middels
06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. De sfeerhaard voor uw woning in Leuven wordt dan snel bij u geïnstalleerd!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?