Content voor Ingelogde Gebruikers

Onze kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Leiden

Zoekt u een kwalitatieve kachel of haard voor uw woning in Leiden? Kom dan eens kijken in de showroom van CW Rustiekbouw! Onze specialisatie omvat het leveren en de installatie van zowel kachels als haarden. Wij bieden deze dan ook in de meest uiteenlopende stijlen en maten aan. Wilt u een gashaard, een pelletkachel of heeft u iets anders op het oog? Bij ons vindt u het ongetwijfeld. Wij bieden onder andere de:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

En wij bieden nog veel meer kachels en haarden aan. Bezoek eens vanuit Leiden onze grote showroom in Heusden, zodat u de rest van ons assortiment kunt aanschouwen.

Een gaskachel of houtkachel gewenst?

Bij ons heeft u de keuze uit een houtkachel of gaskachel. De gaskachel biedt u allereerst ruim comfort, want met een druk op de knop is uw huis zo verwarmd. U kunt een inbouw gashaard op een stijlvolle wijze in uw woning verwerken. Wenst u het liefst een ouderwetse houtkachel? Ook dat is een mooie optie, daar het geknisper van het hout veel sfeer geeft. U kunt kiezen voor een gewone houtkachel of inbouw houtkachel. Tevens bieden wij de elektrische sfeerhaard en de pelletkachel aan. Wij informeren u graag over de opties.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

de elektrische haard, een ware aanrader

Misschien wilt u graag een sfeerhaard in uw woning, maar is dit hier simpelweg niet mogelijk. Gelukkig is er dan ook goed nieuws, want de elektrische haard kan in iedere woning geïnstalleerd worden. Wees niet bang voor een onrealistisch vuurbeeld, want tegenwoordig is dit niet meer van toepassing. De elektrische haard valt bijna niet meer te onderscheiden van andere haarden en zorgt tevens voor veel warmte.

Leiden

Leg een rookkanaal aan

Leg zelf het rookkanaal aan of laat een professional uw rookkanaal aanleggen. Laatstgenoemde raden wij u het meest aan, daar het zelf aanleggen nog wel eens voor gevaren kan zorgen indien de kachelpijp niet juist is aangelegd. Onze professionals kunnen uw kachelpijp snel en secuur leggen. Bent u van plan dit spoedig te laten doen? Maak dan een afspraak met een van onze experts.

Een buitenhaard voor meer sfeer

Wilt u graag een buitenhaard of tuinhaard in uw tuin in Leiden laten plaatsen? Deze zorgt gegarandeerd voor veel sfeer en warmte. Dat wordt lekker genieten met uw familie en vrienden in de tuin ‘s avonds, zelfs wanneer het kouder wordt. Uw terrashaard of tuinhaard vindt u eenvoudig en snel binnen ons assortiment.

Neem contact op voor uw haard of kachel in Leiden

Wilt u direct een kachel of haard laten installeren in Leiden? Of wenst u meer informatie? Bel ons dan op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale haard of kachel en de installatie. U kunt contact opnemen via: 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij komen dan snel uw kachel of haard naar wens in Leiden installeren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?