Content voor Ingelogde Gebruikers

Mooie gaskachel of open haard in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een mooie kachel of haard voor uw woning in Leeuwarden? Dan bent u bij CW Rustiekbouw aan het goede adres! In onze uitgebreide collectie vindt u talloze stijlen en modellen, van elektrische kachel tot gashaard. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Kom vanuit Leeuwarden eens langs in onze showroom in Heusden om inspiratie op te doen.

Kiest u de houtkachel of gaskachel?

Met een houtkachel of gaskachel in uw huis in Leeuwarden wordt het zeker weten genieten. Een gaskachel biedt het ultieme gemak: met een druk op de knop heeft u een lekker vuurtje. Een inbouw gashaard kan zelfs in de muur van uw woning verwerkt worden. Zo past deze altijd perfect bij uw interieur. Kunt u er juist van genieten om na een lange dag wat vuur op de haard te gooien en te luisteren naar het heerlijk geknisper? Dan kiest u voor de houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan stijlvol verwerkt worden in uw huis. Maar het aanbod is groot, en dit zijn niet de enige keuzes die u heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische haard of een pelletkachel? Onze experts vertellen er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De moderne elektrische haard

Als u denkt dat het vuur van een elektrische haard er nep uit ziet. Dat is niet meer. Het vuurbeeld van de moderne elektrische haard is bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een houthaard of gaskachel. De elektrische sfeerhaard geeft bovendien in veel gevallen ook warmte af. De elektrische haard is dus een modern en stijlvol alternatief voor een traditionele open haard.

leeuwarden

Het rookkanaal aanleggen

Hoewel het niet nodig is voor een elektrische haard, moet u voor een houthaard of gaskachel altijd een rookkanaal aanleggen in uw woning in Leeuwarden. Was u van plan om dit zelf te doen? Dat raden wij u sterk af. Bij het rookkanaal aanleggen kunnen er namelijk dingen fout gaan die uw veiligheid in gevaar brengen. Neem voor het aanleggen van de kachelpijp daarom contact op met de experts van CW Rustiekbouw. Wij komen graag bij u langs in Leeuwarden om de kachelpijp te installeren.

Langer buiten met een terrashaard

Als u aangenaam buiten wilt zitten wanneer de temperaturen dalen raden wij de buitenhaard of terrashaard aan. Bovendien zorgt de buitenhaard ook nog eens voor meer sfeer in uw tuin. Met de terrashaard kunt u gezellig met vrienden en familie buiten genieten zonder kou te vatten. Ook voor een buitenhaard of terrashaard kunt u natuurlijk terecht bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie overgaan tot de aankoop van een kachel of haard in Leeuwarden? Of wilt u wat meer informatie van de expert? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een model tot het rookkanaal aanleggen, wij staan voor u klaar. U nemt contact op door te bellen met 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij zijn snel ter plaatse in Leeuwarden om uw kachel of haard zorgvuldig te installeren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?