Content voor Ingelogde Gebruikers

Ontdek de vele mogelijkheden van een inbouw gashaard

Wilt u kunnen genieten van een knisperend vuur in uw woning? Met een inbouw gashaard voegt u warmte en sfeer toe aan uw interieur. De inbouw gashaard is de perfecte haard voor wie op zoek is naar de gezellige sfeer van vuur, zonder de ongemakken van een traditionele open haard. Deze haarden zijn veilig, gemakkelijk te bedienen en enorm efficiënt. Daarnaast zijn ze in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar, van landelijk tot modern, waardoor ze naadloos in verschillende interieurs passen. Wilt u uw interieur verrijken met een inbouw gashaard? Bijvoorbeeld onder uw tv meubel? Lees hier meer over de prachtige inbouw gashaarden van CW Rustiekbouw!

Waarom een inbouw gashaard?

Een inbouw gashaard is een gashaard waar een ombouw omheen wordt gebouwd. U kunt er dus een schouw of schoorsteenmantel naar keuze omheen laten plaatsen. Zo blijft het vlammenspel zichtbaar, terwijl de overige delen van de haard in de ombouw verwerkt worden. Dit zorgt voor een strak resultaat en biedt u de mogelijkheid om een gashaard onder uw tv meubel te plaatsen. Dit zal prachtig staan! Bij ons kunt u terecht voor zowel een open inbouw gashaard als een gesloten inbouw gashaard. In verschillende modellen, zoals landelijk en modern, en in diverse vermogens.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De open inbouw gashaard

Wij realiseren prachtige open inbouw gashaarden op maat. Deze bestaan uit een gasblokkenvuur, wordt voorgemonteerd op een stenen of metalen stookplaats en wordt vaak compleet geleverd met aansluitingen voor de afvoer van de rookgassen en de toevoer van verbrandingslucht. Rondom de open inbouw gashaard kan een schoorsteenmantel of schouw in diverse materialen en stijlen geplaatst worden. Zo kunt u de haard perfect laten aansluiten bij uw interieur. Voor een open inbouw gashaard is een schoorsteen of afvoerkanaal noodzakelijk. Een afvoerkanaal kan horizontaal of zelfs onder de vloer lopen.

Klassieke open inbouw gashaard

De gesloten inbouw gashaard

U kunt ook kiezen voor een gesloten inbouw gashaard in huis. Dit is een volledig gesloten toestel dat de verbrandingslucht niet aan de woonkamer onttrekt. De verbrandingslucht wordt via een dubbelwandige buis via het dak of een buitenmuur naar binnen gezogen, terwijl door het binnenste deel van diezelfde buis de rookgassen worden afgevoerd. Een schoorsteen is niet nodig voor deze toestellen. De gesloten inbouw gashaard ziet u vaak terug in woningen met mechanische ventilatie en/of een open keuken. Hier zorgt de inbouw gashaard voor een aangename warmte en natuurlijk een prachtig vlammenspel. Bent u op zoek naar een inbouw haard waarbij er geen luchtafvoer nodig is? Informeer dan naar onze bio-ethanol haarden.

Meer weten over inbouw gashaarden?

Voor een prachtige inbouw gashaard, landelijk of modern, bent u bij CW Rustiekbouw aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze inbouw gashaarden? Of heeft u vragen voor ons? Bel gerust naar 06 51 51 44 33 of stuur een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?