Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Haarlem

Wenst u voor uw woning in Haarlem de beste kachel of haard? Bekijk dan eens het zeer uitgebreide aanbod van CW Rustiekbouw! Uw pelletkachel, elektrische kachel of gashaard vindt u ongetwijfeld binnen onze collectie. Wij zijn ware experts in het leveren en installeren van kachels en haarden. Bij ons kunt u terecht voor onder andere een:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Dit is echter niet het enige. Ook in onze showroom kunt u genieten van een nog breder aanbod haarden en kachels. Kom vanuit Haarlem onze showroom in Heusden bezoeken en ontdek wat wij u nog meer te bieden hebben.

Kiest u een houtkachel of gaskachel?

Wilt u een houtkachel in uw woning of is een gaskachel meer wat u wenst? Een gaskachel is eenvoudig in gebruik en biedt alle comfort, daar u hiervoor geen hout meer hoeft te bewaren. Drukt u op de knop, dan is uw ruimte binnen een mum van tijd verwarmd. Indien u de haard in de woning wenst te verwerken, is een inbouw gashaard aan te raden. Zo maakt u van uw ruimte een prachtig geheel. De houtkachel doet ook niet onder in populariteit. Het ouderwetse geknetter brengt veel sfeer en veel vleugje nostalgie met zich mee. U kunt de haard eveneens laten inbouwen, zodat u een mooie inbouw houtkachel in uw ruimte heeft staan. Wenst u een kachel of inbouwkachel? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, net zo populair

De elektrische haard is een eveneens veel gekozen haard. Dit daar de haard modern is en het onderscheid met een gaskachel of houthaard vrijwel niet te maken valt. Dit komt door het realistische vuurbeeld waar de haard voor zorgt. Ook zorgt de haard voor voldoende warmte en brengt deze veel sfeer met zich mee. Als het niet mogelijk is een traditionele haard in uw ruimte in Haarlem te plaatsen, is dit nog wel het beste alternatief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een elektrische haard? Vraag dan om informatie aan onze adviseur.

Haarlem

Meer sfeer met een tuinhaard

Om uw tuin in Haarlem van veel sfeer te voorzien, is een tuinhaard of terrashaard de ideale keuze. U profiteert dan van zowel een lang aanhoudende warmte als veel gezelligheid. U kunt nog lang met vrienden en familie in de tuin zitten, zonder kou te vatten. Wij bieden onze buitenhaarden geheel op maat, daar wij over diverse maten en stijlen in onze collectie beschikken.

Vergeet het rookkanaal niet

Kiest u ook voor een houthaard of gaskachel voor uw woning in Haarlem, dan dient een rookkanaal zeker niet vergeten te worden. Leg deze niet zelf aan, maar schakel hiervoor een expert in. Deze weet precies hoe het rookkanaal op de juiste wijze gelegd dient te worden. Zo ook onze professionals bij CW Rustiekbouw. Wij leggen uw rookkanaal snel doch vakkundig aan. Wilt u onze expert inhuren voor de aanleg van uw kachelpijp? Neem dan contact op voor een afspraak.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Haarlem

Wenst u snel een juiste installatie van uw kachel of haard in Haarlem door een ware expert? Neem dan direct contact met ons op, zodat u uw gewenste kachel of haard kunt uitkiezen. Wij verrichten dan spoedig de installatie. Ook de aanleg van een kachelpijp is waar u ons gerust over kunt bellen via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Haarlem om uw kachel of haard op zorgvuldige wijze te installeren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?