Content voor Ingelogde Gebruikers

Een gaskachel of open haard voor uw woning in Gent

Zoekt u ook een mooie haard of kachel voor uw woning in Gent? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! Wij hebben een groot aanbod, van inbouw haard tot pelletkachel. U heeft voor de aanschaf van een kachel of haard veel keuzemogelijkheden. Een greep uit ons grote assortiment is:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Kom dan vanuit Gent eens langs in onze mooie showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

Zo kunt u kiezen tussen een gaskachel en een houtkachel. De houtkachel is ideaal wanneer u lekker van het geluid van een knisperend houtvuurtje wilt genieten. De inbouw houtkachel kan verwerkt worden in de muur van uw woning in Gent. Zo past de inbouw houtkachel perfect bij uw interieur. Wilt u liever een optie die meer gemak biedt? Kies dan voor een gaskachel. Dan hoeft u niet meer met hout te slepen wanneer u hem aan wilt maken, dat kan namelijk met een druk op de knop! Ook de inbouw gaskachel kan mooi verwerkt worden in het interieur van uw woning in Gent. Maar dit zijn uiteraard niet uw enige opties. Vraag aan onze specialisten eens naar meer informatie over de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Zij helpen u graag verder!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: een stijlvol alternatief

Het vuur van een moderne elektrische haard is bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Het vuurbeeld van een elektrische haard is niet alleen ontzettend realistisch, maar in veel gevallen geeft het ook nog eens warmte af. Wanneer u een sfeerhaard wil, maar een houthaard geen optie is voor uw woning in Gent, kan de elektrische sfeerhaard dus een goede oplossing bieden.

Gent

Een rookkanaal aanleggen

Wanneer u een houthaard of gaskachel installeert is het ook van belang om rekening te houden met het rookkanaal aanleggen. U kunt ervoor kiezen voor het rookkanaal zelf aanleggen, maar wij raden aan om dit over te laten aan een professional over te laten. Er kan namelijk veel fout gaan. De experts van CW Rustiekbouw komen graag bij u langs om de kachelpijp bij u te installeren. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor het aanleggen van de kachelpijp.

Sfeer in uw tuin in Gent met een terrashaard

Wilt u meer sfeer toevoegen aan uw tuin in Gent? Dan kan een terrashaard of buitenhaard een uitkomst bieden! Naast dat de terrashaard sfeer toevoegt zorgt het gebruik van een buitenhaard er ook nog eens voor dat u door de warmte langer buiten kunt zitten. In ons grote aanbod is altijd een terrashaard te vinden die precies past bij uw smaak, en uw tuin in Gent.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie ook overtuigd dat u over wilt gaan tot de aankoop van een kachel of haard? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! Wij helpen u graag verder, van de keuze voor een kachel of haard tot het rookkanaal aanleggen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u natuurlijk het contactformulier invullen. Wij helpen u een sfeerhaard te vinden die precies bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?