Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Enschede

Wilt u een mooie kachel of haard kopen voor uw woning in Enschede? Kom dan eens langs bij de mooie showroom van CW Rustiekbouw! Wij hebben een groot aanbod aan verschillende types en stijlen kachels, van pelletkachel tot inbouw gashaard! Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

Maar dat is zeker niet het enige! CW Rustiekbouw heeft een groot aanbod, en wij raden u dan ook aan vanuit Enschede eens langs te komen in onze showroom in Heusden.

Kiest u een gaskachel of een houtkachel?

Wilt u een gaskachel voor uw woning in Enschede? Of kiest u toch liever een houtkachel? De gaskachel heeft als voordeel dat hij makkelijk in gebruik is. Met een druk op de knop heeft u een mooi vuurtje. Slepen met hout om de kachel aan te maken is dan verleden tijd. Een inbouw gashaard kan mooi weggewerkt worden in de muur van uw huis in Enschede. Zo past de inbouw gaskachel precies bij uw interieur. Houdt u er van om zelf hout te hakken en vervolgens met een drankje voor een knisperend haardvuurtje te zitten? Dan kiest u voor de houthaard. Ook de inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in het interieur van uw woning. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Vraag onze specialisten bijvoorbeeld eens naar een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Elektrische haard: een stijlvol alternatief

Wanneer het installeren van een traditionele open haard in uw woning in Enschede geen mogelijkheid is, kan een elektrische haard een stijlvol alternatief zijn. Het vuur van een elektrische haard nep? Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Het vuurbeeld van een elektrische sfeerhaard is zo realistisch dat het bijna niet meer te onderscheiden is van het vuur van een echte gaskachel of houthaard. Bovendien geeft de elektrische sfeerhaard in veel gevallen ook warmte af.

Enschede

Een rookkanaal aanleggen

Bij het installeren van een kachel of haard is het belangrijk dat u rekening houdt met het rookkanaal aanleggen. U kunt ervoor kiezen omdat zelf te doen, maar dat raden wij af. Omdat een fout bij het rookkanaal aanleggen voor onveilige situaties kan zorgen, adviseren wij u om hiervoor de hulp van een specialist in te schakelen. Wij komen graag bij u de kachelpijp installeren. Neem contact met ons op voor het aanleggen van de kachelpijp bij u thuis in Enschede.

Gezelligheid in uw tuin met een buitenhaard

Wilt u ook uw tuin in Enschede opvrolijken? Dat kan met een buitenhaard of terrashaard. Met een terrashaard voegt u niet alleen gezelligheid toe, maar de warmte van een buitenhaard zorgt er bovendien voor dat u veel langer van uw tuin kunt genieten. Wanneer de temperaturen dalen kunt u namelijk lekker buiten blijven zitten. De perfecte buitenhaard of terrashaard vindt u natuurlijk ook bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook over gaan tot de aankoop van een kachel of haard? Of wilt u liever eerst wat informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een kachel of haard tot het rookkanaal aanleggen, wij helpen u graag. U kunt bellen met 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij helpen u graag aan een mooie sfeerhaard die perfect bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?