Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Eindhoven

Wilt u voor uw woning in Eindhoven een mooie kachel of haard kopen? Ontdek het veelzijdige aanbod van CW Rustiekbouw! Of u nu op zoek bent naar een inbouw gashaard of pelletkachel, wij bieden precies de haard die u zoekt. Indien u een haard of kachel wilt laten installeren in uw woning, dan hebben wij de volgende soorten binnen ons aanbod:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En dit is niet het enige wat wij te bieden hebben. Wilt u ons volledige aanbod zien, kom dan gerust eens vanuit Eindhoven naar Heusden, waar wij over een grote showroom beschikken.

Kiest u een houtkachel of een gaskachel?

Heeft u al een idee of u een houtkachel of gaskachel voor uw woning wenst? Een gaskachel is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel comfort. U hoeft hierbij niet telkens hout op voorraad te hebben. Met slechts een enkele druk op de knop, is uw ruimte binnen no time van warmte voorzien. U kunt voor een inbouw gashaard gaan, waarbij deze verwerkt wordt in uw woning. Dit zorgt voor een mooiere samenhang. De houtkachel wordt eveneens vaak gekozen, daar het geknetter van een ouderwets houtvuur veel sfeer oproept. Bij de keuze voor een inbouw houtkachel, wordt deze op een vakkundige wijze in uw woning gebouwd. Voor de opties hieromtrent kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, gemak en sfeer

Een veelgekozen moderne haard is de elektrische haard. Het vuur van deze haard is nauwelijks te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Hoe dit komt? Een elektrische haard geeft een realistisch vuurbeeld en voorziet eveneens genoeg in warmte. Wanneer het in uw woning in Eindhoven niet mogelijk is een traditionele haard te plaatsen, is dit werkelijk een uitkomst. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een elektrische haard.

Eindhoven

Volop sfeer met een tuinhaard

Een buitenhaard of terrashaard voor uw tuin in uw woning in Eindhoven zorgt net even voor wat meer sfeer. U profiteert niet alleen maar van gezelligheid, maar ook van een langdurig aanhoudende warmte. Ideaal wanneer u ‘s avonds met uw familie of vrienden in de tuin zit.
Uw buitenhaard op maat heeft u bij ons zo gevonden, daar wij haarden in iedere stijl bieden.

Het rookkanaal als vereiste

Wilt u een gaskachel of houthaard laten installeren in Eindhoven, dan is ook een rookkanaal zeker een vereiste. Het zelf aanleggen hiervan is iets wat wij u afraden, daar een expert precies weet hoe deze juist aangelegd kan worden. Bij CW Rustiekbouw beschikken wij over deze expertise en is uw rookkanaal snel aangelegd. Indien u ons wenst in te schakelen voor de aanleg van uw kachelpijp, kunt u gerust een afspraak met ons maken voor uw installatie.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Eindhoven

Indien u spoedig een haard of kachel wenst te laten installeren in Eindhoven, kunt u het beste vandaag nog contact opnemen met onze adviseur. Zo kunt u direct uw ideale kachel of haard uitkiezen. Ook wanneer u een rookkanaal wenst aan te leggen, kunt u ons bellen via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Spoedig komen wij dan bij u in Eindhoven om uw haard of kachel naar wens te installeren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?