Content voor Ingelogde Gebruikers

Meer sfeer in uw woning in Ede

Vindt u dat uw woning in Ede wel wat meer sfeer kan gebruiken? Wat dacht u van een mooie kachel of haard van CW Rustiekbouw! Van inbouwhaard tot pelletkachel, in ons grote assortiment vindt u gegarandeerd iets wat bij uw smaak past. Voor de aanschaf van een kachel of haard heeft u veel mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wilt u graag inspiratie op doen? Kom dan vanuit Ede eens langs in onze grote showroom in Heusden.

Kiest u een gaskachel of houtkachel?

Wat kiest u? Een gaskachel of een houtkachel. Bij de gaskachel staan eenvoud en comfort voorop. Met een druk op de knop heeft u al een heerlijk vuurtje. De inbouw gaskachel kan mooi verwerkt worden in de muur van uw woning in Ede. Zo past de inbouw gaskachel dus altijd perfect in uw interieur. Wilt u liever zelf met hout een vuurtje aansteken? Dan kiest u natuurlijk voor de houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan op een mooie manier in uw interieur verwerkt worden. Maar er zijn meer opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Een modern alternatief met de elektrische haard

De elektrische haard biedt een modern alternatief wanneer u in uw woning in Ede niet de mogelijkheid heeft om een traditionele open haard te plaatsen. Waar het vuurbeeld van de elektrische haard er vroeger nog nep uit zag, is het vuurbeeld van de elektrische haard van tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Bovendien geeft de elektrische haard in veel gevallen ook warmte af.

Ede

Het rookkanaal aanleggen

Niet onbelangrijk bij de installatie van een houthaard of gaskachel is het rookkanaal aanleggen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dat raden wij af. Bij het rookkanaal aanleggen kunnen er namelijk zaken fout gaan die u in gevaar kunnen brengen. Wij komen graag bij u in Ede langs om de kachelpijp te installeren. Ook voor het aanleggen van de kachelpijp in Ede kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

Een sfeervolle tuin met een buitenhaard

Heeft u meer sfeer aangebracht in uw woning in Ede, maar kan uw tuin nog wel wat gezelligheid gebruiken? Wat dacht u van een mooie buitenhaard of terrashaard? Een terrashaard zorgt niet alleen maar voor meer sfeer, maar door de warmte die een buitenhaard afgeeft kunt u ook nog eens veel langer buiten zitten, ook wanneer de temperaturen dalen. Natuurlijk kunt u ook voor een buitenhaard of terrashaard terecht bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook voor u thuis in Ede een kachel of haard kopen? Van het kiezen van het model tot het rookkanaal aanleggen, CW Rustiekbouw staat voor u klaar! Neem contact op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Wij helpen u met het vinden van een sfeerhaard die perfect bij uw woning in Ede past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?