Content voor Ingelogde Gebruikers

Warmte en sfeer in uw woning in Dordrecht

Bent u op zoek naar een manier om meer sfeer aan te brengen in uw woning in Dordrecht? Wat dacht u van een kachel of haard van CW Rustiekbouw! Van inbouw gashaard tot pelletkachel: in ons grote aanbod vindt u gegarandeerd een model dat voldoet aan al uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wij raden u zeker aan om vanuit Dordrecht eens langs te komen in onze grote showroom in Heusden. Hier kunt u terecht voor inspiratie en informatie.

Wilt u een gaskachel of houtkachel?

Kiest u bijvoorbeeld voor een gaskachel of een houtkachel? Met een gaskachel bent u van alle gemakken voorzien. U hoeft er niet op uit te gaan om hout te vinden om het vuur mee aan te maken, dit doet u gewoon met een druk op de knop. Een inbouw gaskachel past precies bij uw interieur omdat deze mooi verwerkt kan worden in de muur van uw huis in Dordrecht. Vindt u het juist fijn om met hout uw eigen vuur te stoken? Dan kiest u natuurlijk voor een houtkachel! Ook de inbouw houtkachel kan mooi in de muur weggewerkt worden. Maar dit zijn niet de enige opties die u heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Onze experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Sfeer zonder gedoe met een elektrische haard

Het vuur van een elektrische haard niet echt? Het vuurbeeld van een elektrische haard is tegenwoordig zo realistisch dat het bijna niet meer te onderscheiden is van het vuur van een houthaard of gaskachel. In veel gevallen kan de elektrische haard bovendien ook warmte afgeven. Daarom is de elektrische sfeerhaard een uitstekend alternatief wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een traditionele open haard onderdeel te maken van uw woning in Dordrecht.

Dordrecht

Het rookkanaal aanleggen

Ook niet geheel onbelangrijk wanneer u een houthaard of gaskachel installeert is het rookkanaal aanleggen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar wij raden u aan om het over te laten aan een professional. Bij het rookkanaal installeren kunnen er namelijk zaken fout gaan die uw veiligheid in gevaar brengen. Wij komen voor u graag de kachelpijp installeren. Ook om de kachelpijp aan te leggen in Dordrecht maakt u gemakkelijk met ons een afspraak.

Een buitenhaard voor uw tuin in Dordrecht

Heeft u al een mooie kachel of haard in uw woning maar vindt u dat uw tuin in Dordrecht ook wel wat meer sfeer kan gebruiken? Dit kunt u doen door middel van een buitenhaard of terrashaard. Een terrashaard zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar het geeft ook veel warmte af. Dit betekent dat u veel langer buiten kunt zitten, ook wanneer de temperaturen weer afkoelen. In ons grote aanbod vindt u vast een mooie buitenhaard of terrashaard die bij uw tuin in Dordrecht past.

Neem contact op

Wilt u ook een mooie kachel of haard in uw woning in Dordrecht? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! Van hulp bij het kiezen welk model dat het beste bij u past tot het rookkanaal aanleggen, u kunt bij ons terecht! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij helpen u graag aan een prachtige sfeerhaard die precies bij uw interieur past.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?