Content voor Ingelogde Gebruikers

De perfecte gaskachel of open haard voor uw woning in Den Bosch

Wilt u meer sfeer aan uw woning in Den Bosch toevoegen met een kachel of haard? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! Wij hebben een groot aanbod waarin u zeker vindt waarnaar u zoekt, van pelletkachel tot inbouw gashaard. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een kachel of haard voor uw woning in Den Bosch. Een greep uit het grote aanbod is:

  • een open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Daarom is het verstandig om vanuit Den Bosch eens langs te komen in onze showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel

De meeste mensen denken bij de aanschaf van een kachel als eerste aan een gaskachel of houtkachel. De gaskachel is erg gemakkelijk, want u hoeft niet meer met hout te slepen. U kunt hem met een druk op de knop aanzetten! U kunt ook kiezen voor een inbouw gashaard. Deze wordt mooi weggewerkt in de muur. Zo vormt de inbouw gashaard een geheel met uw woning. Wilt u liever het ouderwetse geknetter van het vuurtje horen? Dan neemt u een houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan in de muur van uw woning in Den Bosch weggewerkt worden. Verder zijn er nog andere opties. Neem contact met ons op en informeer naar de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Wij vertellen u hier graag meer over!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: een mooi alternatief

Het vuur van een goede elektrische haard is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houthaard of gaskachel. De elektrische haard heeft namelijk een ontzettend realistisch vuurbeeld, en kan in veel gevallen ook warmte afgeven. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een traditionele houthaard in uw woning in Den Bosch te installeren, kan de elektrische sfeerhaard dus een uitkomst bieden.

Den Bosch

Een buitenhaard in uw tuin in Den Bosch

Ook aan uw tuin in Den Bosch kan sfeer toegevoegd worden door de installatie van een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen maar voor meer sfeer, maar door de warmte van de terrashaard kunt u ook veel vaker buiten zitten. Een terrashaard kopen doet u natuurlijk ook gewoon bij CW Rustiekbouw. In ons grote aanbod is altijd een mooie buitenhaard te vinden die precies bij uw tuin in Den Bosch past!

Het rookkanaal aanleggen

Bij de installatie van een houthaard of gaskachel is ook het rookkanaal aanleggen een belangrijke taak. U kunt zelf het rookkanaal aanleggen, maar er kan dan veel fout gaan. Wij adviseren daarom om dit aan een professional over te laten. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Om de mogelijkheden met betrekking tot het aanleggen van deze kachelpijp te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen met CW Rustiekbouw

Wilt u ook een mooie kachel of haard in uw woning? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw! Van het kiezen welke kachel of haard het beste bij u past tot het rookkanaal aanleggen, u kunt bij ons terecht! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Wij helpen u graag aan een prachtige sfeerhaard die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?