Content voor Ingelogde Gebruikers

Hoge kwaliteit gaskachels en open haarden

Bent u voor uw woning in Delft op zoek naar een mooie kachel of haard? U vindt er gegarandeerd een in de ruime showroom van CW Rustiekbouw. Van elektrische haard tot pelletkachel, wij hebben een groot aanbod waarmee wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Kom vanuit Delft eens langs in onze showroom in Heusden om inspiratie op te doen.

Kiest u een houtkachel of gaskachel?

Wilt u graag een gaskachel, of toch liever een houtkachel? Een houtkachel is ideaal wanneer u zelf met hout een vuurtje aan wilt steken. Vervolgens kunt u genieten van het gezellig geknisper in de haard. Een inbouw houtkachel kan bovendien stijlvol verwerkt worden in de muur van uw woning in Delft. Zo vormt de inbouw houtkachel een geheel met de rest van uw interieur. Heeft u geen zin om met hout te slepen om een vuur aan te maken? Kies dan voor de gaskachel. Met een druk op de knop kunt u dan al genieten van een lekker vuurtje. Ook de inbouw gaskachel kan mooi verwerkt worden in het interieur van uw woning. Dit zijn echter niet de enige opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Onze experts vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Een stijlvolle elektrische haard

De elektrische haard is een stijlvol alternatief wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een traditionele open haard te plaatsen in uw woning in Delft. Een elektrische haard ziet er nep uit? Dat vooroordeel is achterhaald. Het vuurbeeld van een elektrische haard is tegenwoordig zo realistisch dat het bijna niet meer te onderscheiden is van het vuur van bijvoorbeeld een gaskachel of houthaard. Bovendien kan een moderne elektrische sfeerhaard in de meeste gevallen ook warmte afgeven.

Delft

Rookkanaal aanleggen

Voor een elektrische sfeerhaard is het niet nodig, maar wanneer u kiest voor een houthaard of een gaskachel voor uw woning in Delft is het belangrijk dat u het rookkanaal aanleggen niet vergeet. U kunt dit zelf te doen, maar dat raden wij u af. Aangezien er bij het rookkanaal aanleggen zaken fout kunnen gaan die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen, adviseren wij om dit door een professional te laten doen. De experts van CW Rustiekbouw komen graag bij u thuis in Delft de kachelpijp aanleggen. Voor het installeren van de kachelpijp kunt u gemakkelijk met ons een afspraak maken.

Meer sfeer met een buitenhaard

U kunt binnen meer sfeer creëren; maar met een buitenhaard of terrashaard kunt u ook uw tuin opfleuren. Een terrashaard zorgt voor meer gezelligheid en geeft ook nog eens veel warmte af. Dit betekent dat u veel langer buiten kunt zitten, ook wanneer de temperaturen dalen. Natuurlijk kunt u ook voor een mooie buitenhaard of terrashaard terecht bij CW Rustiekbouw!

Neem contact met ons op

Wilt u ook een kachel of haard in uw woning in Delft laten installeren door de experts van CW Rustiekbouw? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u van het kiezen van een passende kachel of haard tot het rookkanaal aanleggen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij zijn snel ter plaatse om uw kachel of haard zorgvuldig te installeren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?