Content voor Ingelogde Gebruikers

Een mooie gaskachel of open haard in uw woning in Brussel

Wilt u met een mooie kachel of haard meer sfeer aanbrengen in uw huis in Brussel? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, u vindt het in ons grote aanbod! Voor de aanschaf van een kachel of haard in Brussel heeft u heel veel keuze. Zo heeft u de mogelijkheid om onder andere te kiezen uit een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Wij raden u dan ook zeker aan om vanuit Brussel eens langs te komen in onze mooie showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

U staat voor de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen tussen een gaskachel of een houtkachel. Een gaskachel is ontzettend makkelijk, want het is niet nodig om met hout te slepen om hem aan te maken. Dat kan al met een druk op de knop. Een inbouw gaskachel kan op een stijlvolle manier verwerkt worden in de muur van uw huis in Brussel. Op die manier wordt de gaskachel een uniek onderdeel van uw interieur. Wilt u liever genieten van het gezellig geknisper van een houtvuurtje? Kies dan voor een houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in het interieur. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige opties! Wanneer u contact met ons opneemt, vraag dan ook eens naar de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Onze specialisten vertellen u graag meer.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: een stijlvol alternatief

Bij een goede elektrische haard is het vuur bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Naast het realistische vuurbeeld kan de elektrische haard namelijk in veel gevallen ook nog eens warmte afgeven. Wanneer het installeren van een houthaard in uw woning in Brussel geen mogelijkheid is, raden wij daarom de elektrische sfeerhaard aan.

Brussel

Een rookkanaal aanleggen

Het rookkanaal aanleggen is een belangrijke taak die komt kijken bij de aanschaf van een houthaard of gaskachel. U kunt het rookkanaal zelf aanleggen, maar dat raden wij u niet aan. Wij adviseren altijd om dit door een professional te laten doen. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de mogelijkheden voor het aanleggen van de kachelpijp bespreken.

De terrashaard brengt sfeer in uw tuin in Brussel

U kunt veel sfeer toevoegen aan uw tuin in Brussel met een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar met de warmte van een terrashaard kunt u ook veel langer in het jaar buiten zitten. Bij CW Rustiekbouw kunt u natuurlijk ook een terrashaard kopen voor uw tuin. In ons grote aanbod is altijd een buitenhaard te vinden die precies bij uw tuin in Brussel past!

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een haard of kachel kopen? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een passende kachel of haard tot het rookkanaal aanleggen, wij helpen u! Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij helpen u een sfeerhaard te vinden die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?